Από νωρίς στο γήπεδο ο Χέιλ για εξτρά δουλειά στην AEK Betsson (vid)

Από νωρίς στο γήπεδο ο Χέιλ για εξτρά δουλειά στην AEK Betsson (vid)

Χρήστος Τσάλτας 17:40 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 17.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης της σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ να βγαίνει πρώτος πρώτος στο παρκέ για αποπλέον ατομική δουλειά.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 στο Olympic Hall της Φυλής, όμως ο Χάντερ Χέιλ φρόντισε να ξεκινήσει η μέρα του αρκετές ώρες νωρίτερα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο χαρισματικός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο οποίος δεν του επέτρεψε να βρεθεί στο Βελιγράδι με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι όλη την εβδομάδα πέρασε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο.

Ο Χέιλ μάλιστα για το λόγο αυτό βγήκε στο παρκέ περίπου 2,5 ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα και με την επίβλεψη του γυμναστή της Ένωσης, Μίλιγιαν Νίκολιτς, ακολούθησε ασκήσεις με ένταση, εκτελώντας δεκάδες pull up από κάθε θέση.

Μάλιστα υπάρχει το πλάνο ο 27χρονος άσος να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο μεγάλο φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ώστε να τεστάρει την ετοιμότητά του σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι.

Πάρτε μια γεύση από την δουλειά του Αμερικανού γκαρντ στο Olympic Hall της Φυλής:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!