Βγάζει από νωρίς τα διαρκείας της νέας σεζόν η ΑΕΚ Betsson

Ο κόσμος της ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων

Βγάζει από νωρίς τα διαρκείας της νέας σεζόν η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 09:16 - 01.06.2024

Σε πυρετό εργασιών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ Betsson, αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος, με την Ένωση να παίρνει μια σημαντική απόφαση για την σεζόν που έρχεται.

Ένας βασικός παράγοντας για την επόμενη μέρα της ομάδας είναι η παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων. Η ΑΕΚ Betsson έχει το δικό της «σπίτι» και σε αυτό θέλει να βλέπει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, προκειμένου να στηρίξουν άπαντες την προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα.

Την περασμένη σεζόν υπήρχε ο περιορισμός στα διαρκείας, λόγω της τιμωρίας από το BCL για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όμως φέτος και με εξαίρεση το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, τα πάντα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Τιμωρία δεν θα υπάρχει, η ΑΕΚ Betsson θα έχει ξανά ανοιχτό όλο το γήπεδο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδι της και περιμένει ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών.

Το «καυτό» καλοκαίρι της ΑΕΚ Betsson και οι κινήσεις Αγγελόπουλου
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:23 - 30.05.2024

Το «καυτό» καλοκαίρι της ΑΕΚ Betsson και οι κινήσεις Αγγελόπουλου

Εν αναμονή της μεγάλης συνέντευξης του Μάκη Αγγελόπουλου, που αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson «τρέχει» μια σειρά από θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα.

Για το λόγο αυτό και με δεδομένο πως στην ομάδα έχουν γίνει αρκετές ερωτήσεις από τον κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας, ο Μάκης Αγγελόπουλος πήρε την απόφαση αυτά να τεθούν στη διάθεση του κόσμου από νωρίς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου είτε στα τέλη το Ιούνη, είτε -το αργότερο- αρχές Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει κινητικότητα, κάτι που περιμένουν στα ενδότερα της ομάδας.

Τιμές και άλλες σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές με το πέρας των ημερών, ωστόσο είναι προφανές πως στην Ένωση θέλουν όσο το δυνατόν πιο έντονη παρουσία από τον κόσμο, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ετοιμάζει μια σειρά από κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα.