«Ξεχνάει» Προμηθέα, όλη η προσοχή στην Ντινάμο Σάσαρι για την ΑΕΚ

ΑΕΚ

«Ξεχνάει» Προμηθέα, όλη η προσοχή στην Ντινάμο Σάσαρι για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 21:06 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω το παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην Πάτρα και όσα συνέβησαν στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» και η προσοχή είναι στραμμένη στο 100% στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ντινάμο Σάσαρι στο κλειστό των Λιοσίων (05/12, 19:30).

Σε ρυθμούς... BCL επέστρεψε η ΑΕΚ Betsson, που δεν μένει σε όσα διαδραματίστηκαν στην Πάτρα και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Η Ένωση γνώρισε την ήττα, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλή ένταση και οι αποφάσεις των διαιτητών έφεραν έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ομάδας.

Όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου όμως ανήκουν στο παρελθόν. Διότι σε πρώτο πλάνο πλέον βρίσκεται η κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, στο κλειστό των Λιοσίων, η οποία έρχεται ανεβασμένη, μετά την επικράτησή της κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του βρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων την Κυριακή, όπου και ξεκίνησαν την -μόνι- προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης. Ο Ισπανός προπονητής επικεντρώθηκε σε όσα δεν έγιναν σωστά από τους παίκτες του, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία όλων πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης, καθώς με νίκη η Ένωση θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, κάτι που αποτελεί πρωταρχικό στόχο των κιτρινόμαυρων σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Στα θετικά το γεγονός πως δεν υπήρχαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Προμηθέα, με τον Πλάθα να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Λάνγκστον Χολ, που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο ως ο έβδομος ξένος που έμεινε εκτός ροτέισιον.

Η Ένωση θα ολοκληρώσει τις επόμενες ώρες την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Σάσαρι, την ίδια ώρα που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο άπαντες περιμένουν ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να βρεθούν 1.800 φίλοι της ομάδας στις εξέδρες του κλειστού των Λιοσίων για να δώσουν ώθηση για την 5η διαδοχική ευρωπαϊκή νίκη της φετινής σεζόν.