Αποχωρεί από την ΑΕΚ Betsson ο Γιώργος Χήνας

Αποχωρεί από την ΑΕΚ Betsson ο Γιώργος Χήνας

Χρήστος Τσάλτας 18:55 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 29.05.2024

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο το τελευταίο της σεζόν για την ΑΕΚ Betsson, αλλά και το φινάλε μιας εποχής, καθώς ο General Manager της ομάδας, Γιώργος Χήνας, αποχωρεί έπειτα από 14 χρόνια παρουσίας.

Η πολύπαθη σεζόν της ΑΕΚ Betsson έφτασε στο τέλος της, με τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε: ήττα στο κλειστό των Λιοσίων. Αυτή τη φορά δεν ήταν από το Λαύριο, όπως συνέβη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και της σεζόν, αλλά από τον Ολυμπιακό, στο Game 2 των playoffs του πρωταθλήματος.

Όπως και στο Game 1 της σειράς, στο ΣΕΦ, έτσι και τώρα, η Ένωση πάλεψε, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως στο φινάλε δεν κατάφερε να πάρει κάτι, κλείνοντας έτσι μια σεζόν γεμάτη ταραχές, σκαμπανεβάσματα και άσχημα αποτελέσματα με ήττα. όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και τώρα η σεζόν ητς ΑΕΚ Betsson έκλεισε στον πρώτο γύρο των playoffs του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα η ομάδα θα μπει σε μια νέα κατάσταση, με τις αλλαγές να είναι πάρα πολλές. Ανάμεσα σε αυτές και αποχωρήσεις ανθρώπων που «σημάδεψαν» την σύγχρονη εποχή της ομάδας, είτε εντός είτε εκτός παρκέ. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο General Manager της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, Γιώργος Χήνας, ο οποίος έπειτα από 14 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο Χήνας ξεκίνησε την πορεία του ως team manager της Ένωσης, το 2010, κατά την περίοδο που η ομάδα βρισκόταν στην Α2 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σταδιακά οι αρμοδιότητές του αυξήθηκαν ενώ τα τελευταία χρόνια είχε την θέση του General Manager στην ΚΑΕ.

Το φινάλε της σεζόν, ωστόσο, φέρνει και το τέλος της παρουσίας του στην ομάδα, με τον Γιώργο Χήνα να αποχωρεί από τη θέση έχοντας σημαντική συμβολή στις επιτυχίες των προηγούμενων ετών, αλλά και σε μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν κατά τη θητεία του ως General Manager.