Απρόοπτο με Μπράις στην ΑΕΚ Betsson, τραυματίστηκε στο μάτι

Ο Σι Τζέι Μπράις

Απρόοπτο με Μπράις στην ΑΕΚ Betsson, τραυματίστηκε στο μάτι

Χρήστος Τσάλτας 23:20 - 01.10.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και δεν αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν ήταν πολύ σημαντικό, παρά το γεγονός πως διεξήχθη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του BCL. Για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, η οποία ήρθε με 80-71.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν αυτό που ήθελαν, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές μάχες, αλλά και έναν παίκτη... λαβωμένο. Ο λόγος για τον Σι Τζέι Μπράις, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί ως το τέλος της αναμέτρησης.

Στη διάρκεια του δευτέρου μέρους ο Αμερικανός άσος δέχτηκε ένα χτύπημα στο μάτι, σε μια προσπάθειά του για drive. Αυτό το χτύπημα ήταν και η βασική αιτία που οι δύο βολές που κέρδισε ήταν άσχημα εκτελεσμένες και άστοχες, με τον ίδιο να μην βλέπει καλά από εκείνη την στιγμή. Για την ακρίβεια, για αρκετά λεπτά έβλεπε θολά, με αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο.

Οι γιατροί της Ένωσης εξέτασαν τον παίκτη τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και με το πέρας, στα αποδυτήρια, με την κατάστασή του να παρουσιάζει βελτίωση και να μην συντρέχει λόγος ανησυχίας. Κάτι που σημαίνει πως ο Μπράις θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Άρη (05/10, 17:00), ενώ θα λάβει μέρος και στην προπόνηση της Τετάρτης, έχοντας διάθεση να μην χάσει καθόλου χρόνο δουλειάς εντός των τειχών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!