Δεν χάνει: Στα πόσα τρίποντα σταματάει το... κοντέρ για τον Κουζμίνσκας; (vid)

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Δεν χάνει: Στα πόσα τρίποντα σταματάει το... κοντέρ για τον Κουζμίνσκας; (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:07 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 27.08.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το δείχνει στην προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson.

Στα πόσα τρίποντα σταματάει το μέτρημα, όταν μιλάμε για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας; Το «μαγικό» νούμερο είναι το 8 για τον Λιθουανό φόργουορντ, που φαίνεται... καυτός στις προπονήσεις της ΑΕΚ Betsson.

Από την περασμένη Δευτέρα η ΑΕΚ Betsson μπήκε σε ρυθμό προετοιμασίας, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο ένταση και «γεμάτες» προπονήσεις, καθώς ο πολύπειρος προπονητής θέλει να βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του γκρουπ της νέας σεζόν.

Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:46 - 23.08.2024

Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson έχει μπει σε ρυθμό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να ταξιδεύουν στο Βελιγράδι, 9 με 15 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- φιλικό με την Παρτίζαν.

Οι βλέψεις είναι υψηλές, όπως και το ταβάνι της νέας σεζόν. Η Ένωση άλλωστε είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, κάτι που γνωρίζουν καλά άπαντες εντός των τειχών. Για το λόγο αυτό και το πρόγραμμα των φιλικών θα είναι σε ανάλογο επίπεδο, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να προετοιμαστούν για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί.

Το κεφάλαιο που απασχολούσε την ΑΕΚ Betsson ήταν η παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, κάτι που ήταν και προσωπικό στοίχημα του κόουτς Σάκοτα. Ο «Κούζμι» παρέμεινε στην Ένωση και δείχνει να το απολαμβάνει, ενώ διατηρεί την καταπληκτική του φόρμα από την έναρξη της προετοιμασίας.

Σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ φαίνεται ο 34χρονος φόργουορντ να δοκιμάζει το τρίποντο του χωρίς να χάνει σουτ. Συγκεκριμένα, ο Κουζμίνσκας ευστόχησε σε 8 συνεχόμενα τρίποντα και στο τέλος το πανηγύρισε με την χαρακτηριστική κίνηση που είχε γίνει viral πριν χρόνια στον αθλητισμό «dab».

Δείτε το βίντεο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!