Η ΑΕΚ μετράει πλέον 17 ban!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Η ΑΕΚ μετράει πλέον 17 ban!

Sportal newsroom 19:48 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.08.2024

Στα 17 ban έφτασε η ΑΕΚ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της FIBA

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά προχωράει, αλλά και η FIBA από την πλευρά της φροντίζει να υπενθυμίζει με κάθε τρόπο ότι έχει και οφειλές!

Συγκεκριμένα, με βάση τη νέα ενημέρωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η ελληνική ομάδα είδε τα ban της να αυξάνονται από 15 που ήταν προ δυο περίπου μηνών σε 17 αυτή τη στιγμή!

Αυτό σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του θα έχουν πολύ δουλειά το επόμενο διάστημα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν σε νέους διακανονισμούς, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ομάδα.

Άλλωστε, αυτό πράττουν οι «κιτρινόμαυροι» τελευταία και πριν το τζάμπολ των επίσημων υποχρεώσεων κλείνουν όλες τις εκκρεμότητες.

Πέρσι άλλωστε το ίδιο συνέβη και πέτυχε πλήρη συμφωνία με όλους όσους υπήρχαν στα ban και ξεκίνησε την πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άμεσα, το θέμα των ban δεν φαίνεται να απασχολεί τη διοίκηση, καθώς αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα η ολοκλήρωση του σχεδιασμού της νέας χρονιάς. Κάτι για το οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία ο προπονητής της ομάδας Χουάν Πλάθα με τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο. 

Οι ανακοινώσεις των παικτών θα συνεχιστούν, καθώς αυτό δεν απαγορεύεται από τη FIBA και λίγο πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας θα επιδιωχθεί η συμφωνία με όσους έχουν λαμβάνειν από τα ban για να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα.