Έκλεισε για δύο χρόνια τον Γιώργο Φίλλιο η ΑΕΚ Betsson

Γιώργος Φίλλιος

i

© Aris BC

Έκλεισε για δύο χρόνια τον Γιώργο Φίλλιο η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:44 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 09.08.2024

Από τον Άρη στην ΑΕΚ Betsson o Γιώργος Φίλλιος με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την στιγμή που ο Γιώργος Φιλλιος αναμενόταν να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του 22χρονου γκαρντ, ως ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Έτσι κι έγινε, καθώς η ΚΑΕ Άρης και ο Φίλλιος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τη νέα σεζόν καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Οι επαφές με την Ένωση προχώρησαν σύντομα και οριστική συμφωνία υπήρξε από την Τετάρτη (07/08) με τις δύο πλευρές να δίνουν τότε τα χέρια. Ο Έλληνας γκαρντ θα έρθει άμεσα στην Αθήνα και θα είναι παρών στην πρώτη μέρα προετοιμασίας στις 19 του μήνα.

Με αυτή την εξέλιξη είναι ο τρίτος παίκτης που μετακομίζει από τον Άρη στην ΑΕΚ τη τελευταία τριετία μετά τους Δημήτρη Φλιώνη και Όμηρο Νετζήπογλου.

O 22χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στον Άρη από το 2022 και την τελευταία σεζόν δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την πρώτη του σεζόν στους «κίτρινους» συμμετείχε σε μόλις 7 παιχνίδια της Stoiximan Basket League. Ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία του από τη Νέα Ραιδεστό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, στον οποίο ανήκε από το 2018 και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!