Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Φάνη Κουμπούρα για τη θέση του τιμ μάνατζερ

Φάνης Κουμπούρας

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Φάνη Κουμπούρα για τη θέση του τιμ μάνατζερ

Χρήστος Τσάλτας 14:37 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 09.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της, την ώρα που στόχος είναι και η ενίσχυση του σταφ γύρω από τον Ντράγκαν Σάκοτα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με τον Φάνη Κουμπούρα για τη θέση του τιμ μάνατζερ της νέας σεζόν.

Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να ολοκληρώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Άλλωστε ήδη το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, καθώς ελληνικός κορμός υπήρχε από την περασμένη σεζόν, ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί 3 παίκτες από την ξένη αγορά, πλαισιώνοντας τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Την ίδια ώρα όμως η Ένωση έχει επικεντρώσει την προσοχή της και στο κομμάτι των στελεχών, αλλά και την ενίσχυση του προπονητικού σταφ. Ήδη έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη των Αντρέα Βιτσεντζούτο και Μίλος Σάκοτα, ως ασίσταντ του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ομάδας, ενώ και σε διοικητικό επίπεδο η Ένωση κινείται για να στελεχώσει την ΚΑΕ με έμπειρους παράγοντες που θα δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που προκύπτουν μέσα στη σεζόν.

Μια από τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ Betsson προχωράει σε προσθήκη είναι αυτή του τιμ μάνατζερ. Εκεί οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Φάνη Κουμπούρα, ο οποίος κουβαλάει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Πάτρας, Μαρούσι, Άρη, Κολοσσό Ρόδου, ενώ την περασμένη σεζόν έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική καθώς κάθισε στην άκρη του πάγκου του Ζωγράφου στο πρωτάθλημα της National League 1.

ΑΕΚ Betsson και Κουμπούρας έχουν ανοίξει κύκλο επαφών και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν -οριστικές- εξελίξεις, με τον άλλοτε γκαρντ να είναι το νέο μέλος του σταφ της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!