«Έσβησε» δύο ακόμα ban η ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

«Έσβησε» δύο ακόμα ban η ΑΕΚ Betsson

Νίκος Καλαμπάκας 19:09 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 26.09.2024

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ Betsson η οποία έμαθε από τη FIBA ότι τα ban της έπεσαν από τα επτά στα δύο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να «σβήσει» δύο ακόμα ban και πλέον οι κιτρινόμαυροι οδεύουν στο να «καθαρίσουν» εντελώς με την ιστορία που δημιουργήθηκε πρόσφατα, όταν η FIBA σε ενημέρωσή της ανέφερε ότι η Ένωση έχει έξι ban.

Το μήνυμα του Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson: «Τον θέλουμε δίπλα μας, δεν χρειάζεται να ανοίξω το YouTube για να τον δω»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:02 - 26.09.2024

Το μήνυμα του Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson: «Τον θέλουμε δίπλα μας, δεν χρειάζεται να ανοίξω το YouTube για να τον δω»

Ειδική αναφορά από τον Ντράγκαν Σάκοτα στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson και πόσο αναγκαίος είναι για την σεζόν που έρχεται, τονίζοντας πως θέλει να δει στήριξη στην ομάδα και στα δύσκολα.

Οι κιτρινόμαυροι δεν ανησύχησαν στην πραγματικότητα ποτέ, αφού τα επτά ban που είχε να διαχειριστεί δεν ήταν κατι που δεν γνώριζαν. Η διοίκηση είχε δράσει ώστε να μπορέσει να ξεμπερδέψει με την ιστορία αυτή σύντομα, όπως και τελικά συμβαίνει, αφού από τα έξι, της έχουν απομείνει πλέον μόνο τα δύο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα όλο αυτόν τον καιρό συνέχιζε αναπόσπαστος το έργο του χτισίματος της νέας ομάδας, δίχως να τον απασχολεί το θέμα των ban.

Πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι ώστε η ΑΕΚ να απαλλαγεί από αυτά και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να πετύχει τους στόχους της στη σεζόν πυ ξεκινά.

Παράλληλα, η Ένωση την ημέρα που έφτασαν τα... ευχάριστα από τη FIBA, παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν η οποία ξεκινά με πολλές φιλοδοξίες αλλά και άνεμο αλλαγής στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση ετοιμάζεται για ακόμα μια σεζόν γεμάτη μεγάλες στιγμές, αλλά και... μάχες. Για το λόγο αυτό θα έχει νέα... πανοπλία.