Πρεμιέρα στο BCL: Ρίχνονται στην μάχη ΑΕΚ Betsson και Κολοσσός Ρόδου

Χάντερ Χέιλ και Άντριου Γκάουντλοκ

i

© INTIME

Πρεμιέρα στο BCL: Ρίχνονται στην μάχη ΑΕΚ Betsson και Κολοσσός Ρόδου

Μιχάλης Καλογήρου 09:04 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 01.10.2024

Ανοίγει σήμερα (1/10) η αυλαία του Basketball Champions League με τις αποστολές της ΑΕΚ Betsson και του Κολοσσού Ρόδου απέναντι σε Μακάμπι Ραμάτ Γκάν και Σεντ Κουεντίν αντίστοιχα

Η ώρα για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν έφτασε για ΑΕΚ Betsson και Κολοσσό που φιλοδοξούν να μπουν με το δεξί τους ομίλους του φετινού BCL. Η ΆΕΚ υποδέχεται την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην Sunel Arena, ενώ ο Κολοσσός έχει δύσκολη αποστολή στην Γαλλία κόντρα στην Σεντ Κουεντίν, η οποία υπέταξε την Μονακό στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος.

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»
SPORTAL ORIGINALS

18:28 - 30.09.2024

🏀'Επος με Μιλουτίνοφ - Βεζένκοφ: «Σου ζητούσα εδώ και μισή ώρα να έρθεις και έκανες μ@λ@κίες - Now you are… παραπονιέσαι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε... παρέμβαση στη συνέντευξη του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal και ο Σέρβος εξέφρασε τα παράπονά του για τον συμπαίκτη του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι να ανεβάζει στροφές συνεχώς και να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας, ενώ και ο Χάντερ Χέιλ, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το καλοκαίρι, πλησιάζει στο 100%. Στο παιχνίδι με την Μακάμπι η Ένωση θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, ωστόσο έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα με την ΚΑΕ ΆΕΚ να προειδοποιεί για την απαγόρευση πολιτικών πανό. Η ΆΕΚ πλήρωσε πέρυσι ακριβά τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο γήπεδό της και σίγουρα δεν θέλει να ξεκινήσει την σεζόν με τα ίδια...παρατράγουδα.

Ο Κολοσσός Ρόδου από την άλλη, ετοιμάζεται για μία ιστορική χρονιά, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα, η γαλλική Σεντ Κουεντίν, που έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Οι Ροδίτες δεν έχουν εύκολη αποστολή, όπως και γενικά στον όμιλο, αφού εκτός από την γαλλική ομάδα, στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται η περσινή φιναλίστ Τενερίφη και η Καρσίγιακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για το BCL:

19:00 ΆΕΚ Betsson - Σεντ Κουεντίν
19:00 Ρίγα - Βόννη
19:30 Βούρτζμπουργκ - Χαποέλ Χολόν
19:30 Σζτσετσίν - Πετκίμ Σπορ
20:00 Γαλατασαράι - Βέκτα
21:00 Σεντ Κουεντίν - Κολοσσός Ρόδου
21:00 Ρετζιάνα - Ρίτας Βίλνιους
21:30 Οστάνδη - Ουνικάχα Μάλαγα
21:30 Μούρθια - Μανίσα Μπουγιουκσεχίρι