Μίνι ταλαιπωρία λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι για την ΑΕΚ Betsson

Μίνι ταλαιπωρία λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:06 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 29.05.2024

Ταλαιπωρία για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αφού η αυξημένη κίνηση στο Φάληρο, τους έκανε να περιμένουν περίπου μισή ώρα το πούλμαν που θα τους μετέφερε!

Η αποστολή της AEK Betsson περίμενε για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, καθώς το κυκλοφοριακό στους γύρω δρόμους αλλά και το ποδοσφαιρικού ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ καθυστέρησε την άφιξη του πούλμαν.

Μετά την ήττα από τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ, οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να περιμένουν για λίγο παραπάνω, αφού το ποδοσφαιρικό ματς των δύο ομάδων ακολουθούσε και στο Φάληρο η κίνηση ήταν αυξημένη.

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου ταλαιπωρήθηκαν λίγο παραπάνω, ωστόσο έπειτα από μισή ώρα, τα... βάσανά τους έφτασαν στο τέλος.

Γύρω στις 19.45 το πούλμαν έφτασε στο ΣΕΦ και η αποστολή αναχώρησε χωρίς προβλήματα. Μάλιστα υπήρχαν και κάποιο μικροί φίλοι του Ολυμπιακού που περίμεναν για φωτογραφίες τον Κουζμίνσκας, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι πολλοί παίκτες δεν έβλεπαν την ώρα να φύγουν, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό.