Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΑΕΚ Betsson και Sunel: Χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας

Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΑΕΚ Betsson και Sunel: Χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας

Χρήστος Τσάλτας 14:49 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 24.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να κάνει το κλειστό των Λιοσίων το πρώτο αμιγώς πράσινο γήπεδο στην Ελλάδα και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει στο πλευρό της την εταιρεία Sunel η οποία θα ενισχύσει την χορηγία της, καθώς θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της νέας εμφάνισης της ομάδας.

Το χρώμα της ΑΕΚ είναι το κίτρινο και είναι ανεξίτηλα συνυφασμένο μαζί της. Πρόθεσή της όμως, για το καλό του πλανήτη, είναι να βάλει λίγο... πράσινη λογική στην ύπαρξή της, δημιουργώντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ώστε να γίνει το πρώτο αμιγώς οικολογικό γήπεδο στην Ελλάδα.

Για να υλοποιήσει αυτόν τον στόχο της αναπτύσσει την συνεργασία της με την εταιρεία Sunel, η οποία πέραν όλων των άλλων, θα βρίσκεται με το λογότυπό της και πάνω στη φανέλα της Ένωσης από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον ενεργειακό όμιλο που δραστηριοποιείται διεθνώς, υποστηρίζει την ανάπτυξη και κατασκευή ενεργειακών έργων και είναι ο άμεσος συνεργάτη της AEK στο Green Project του κλειστού Γυμναστηρίου που χρησιμοποιεί ως έδρα της.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson

«Η ΑΕΚ BETSSON BC ενισχύει τη συνεργασία της με τον ενεργειακό όμιλο SUNEL.

Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι ο ενεργειακός Όμιλος SUNEL θα προβληθεί στο πίσω μέρος της ένδοξης φανέλας της «Βασίλισσας», για την περίοδο 2024-2025.

Ο όμιλος SUNEL αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα της ενέργειας, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της βιωσιμότητας και τη οικολογικής αειφορίας. Μέσω της χορηγικής συνεργασίας με την AEK ΒΕΤSSON BC, ο όμιλος SUNEL επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος και να προωθήσει ένα βιώσιμο, οικολογικό τρόπο ζωής.

Η ΑΕΚ BETSSON BC και ο ενεργειακός όμιλος SUNEL έχουν ενώσει προ πολλού τις δυνάμεις τους για την προώθηση της βιωσιμότητας, στα 100χρονα από την ίδρυση της Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ Betsson και ο Αγγελόπουλος έδειξαν τον δρόμο για ένα δυνατό πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ Betsson και ο Αγγελόπουλος έδειξαν τον δρόμο για ένα δυνατό πρωτάθλημα

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ήταν μια μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ Betsson και προσωπικά του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος για ακόμα μια φορά μπήκε μπροστά για το καλό του πρωταθλήματος. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Ποιος είναι ο ενεργειακός όμιλος SUNEL

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση ενεργειακών έργων για διεθνείς επενδυτές. Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων της σχεδίασης, της κατασκευής και της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ενέργειας, καθώς και της εφαρμογής τεχνολογικών λύσεων για την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, ο όμιλος SUNEL έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της ενέργειας. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες επιτυχημένα ολοκληρωμένα έργα πίσω του, ο ενεργειακός όμιλος SUNEL συνεχίζει να επεκτείνεται και να καθιερώνει τη φήμη του σε παγκόσμιο επίπεδο ως ένας κορυφαίος παράγοντας στον χώρο της αειφόρου ενέργειας».