Προπόνηση στη Σαρδηνία, ενόψει Σάσαρι, για την ΑΕΚ Betsson

Προπόνηση της ΑΕΚ στην Ιταλία

Προπόνηση στη Σαρδηνία, ενόψει Σάσαρι, για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 17:23 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Σαρδηνία για την εκτός έδρας αναμέτρηση του BCL, κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, με τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα να προπονούνται επί ιταλικού εδάφους το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε ρυθμούς BCL κινείται η ΑΕΚ Betsson, που βρίσκεται στην Ιταλία για το παιχνίδι κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, καθώς σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θα κάνει το 2Χ2 στον όμιλο και θα έχει βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Απέναντί της θα βρει μια ομάδα «πληγωμένη» από τις ήττες των προηγούμενων αγώνων, αλλά και... πεισμωμένη για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά στα ενδότερα της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή έδρασε στη Σαρδηνία αργά το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πολύωρο ταξίδι από την Ρώμη και το μεσημέρι της Τρίτης το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση για τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του. Ο Ισπανός προπονητής έχει στη διάθεσή του την ίδια 12άδα που επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Πάτρας το περασμένο Σάββατο και περιμένει η ομάδα του να δείξει ανάλογο, αλλά και καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι της Τετάρτης, για το BCL.

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε έμεινε στην Αθήνα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, την ώρα που ο Τζάστιν Τίλμαν δείχνει να ανταποκρίνεται στο ρόλο του στη θέση 5, ιδίως στα επιθετικά του καθήκοντα, ενώ ο Μάνος Χατζηδάκης ανεβάζει ρυθμό, αν και ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Η Ένωση θα προπονηθεί για ακόμα μια φορά επί ιταλικού εδάφους, το πρωί της Τετάρτης, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ως shootaround πριν από τον αγώνα με την Σάσαρι και κατόπιν άπαντες θα μετρήσουν αντίστροφα για την αναμέτρηση του ομίλου στο BCL. Η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, μετά τις νίκες κόντρα σε Λούντβιγκσμπουργκ και Απόλλωνα Πάτρας, με τους παίκτες της AEK Betsson να έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών σε μια δύσκολη και απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση.