Ρίχνει «βόμβα» με Χάντερ Χέιλ η ΑΕΚ Betsson
i

© Intime

Ρίχνει «βόμβα» με Χάντερ Χέιλ η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 12:59 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 10.08.2024

Έτοιμη να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο deal είναι η ΑΕΚ Betsson καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των επαφών με τον Χάντερ Χέιλ που έκανε εκπληκτική σεζόν στον Προμηθέα.

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν θέλοντας να κάνει δικό της τον Χάντερ Χέιλ.

Ο 27χρονος γκαρντ ήταν ο περιφερειακός παίκτης που αναζητούσε η Ένωση, όπως σας είχε προαναγγείλει το Sportal.gr σχετικά με την συγκεκριμένη εξέλιξη και αποτελούσε τον διακαή πόθο του κόουτς Σάκοτα και μετά από την καταπληκτική του σεζόν με τον Προμηθέα πέρσι ήταν φανερό πως είναι η κατάλληλη επιλογή για τη θέση «2».

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή και βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Το μόνο που περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ Betsson είναι να στείλει την υπογραφή του ο παίκτης για να ανακοινωθεί, μιας και από την πλευρά της Ένωσης έχουν ικανοποιήσει όλους τους όρους του Χέιλ. Τη συγκεκριμένη μεταγραφή τη χειρίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνοντας μάλιστα υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας, καθώς ήθελε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Σάκοτα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μεταγραφή αυτή ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ Bettson που θα αποκτήσει έναν σκόρερ από το πάνω ράφι, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Συγκεκριμένα, ο Χέιλ ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Basket League, μετρώντας 16.7 πόντους (36% στο τρίποντο), 3.8 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 ματς. Σε επίπεδο Basketball Champions League, σημείωσε 17.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 14 αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!