Η τούρτα έκπληξη της ΑΕΚ στον Σάκοτα (vid)

Η τούρτα έκπληξη της ΑΕΚ στον Σάκοτα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:03 - 17.06.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε τα γενέθλιά του την Κυριακή (16/6) και κανείς στην ΑΕΚ δεν τον ξέχασε. Οι άνθρωποι της ομάδας ετοίμασαν μία ξεχωριστή έκπληξη.

H Κυριακή (16/6) στην ΑΕΚ ήταν μία μέρα αφιερωμένη στον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο άνθρωπος που επέστρεψε στην Ένωση, επέστρεψε ουσιαστικά και στην... οικογένειά του. Και οι οικογένειες δεν ξεχνούν τα γενέθλια των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο νέος αγωνιστικός διαχειριστής των «κιτρινόμαυρων» έκλεισε 72 χρόνια στον πλανήτη και πέραν από τις ευχές με μηνύματα και τηλεφωνήματα, η διοίκηση της ΑΕΚ του έκανε και μία έκπληξη.

Ο... αρχηγός Κουζμίνσκας και η ανοιχτή υπόθεση παραμονής στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:32 - 17.06.2024

Ο... αρχηγός Κουζμίνσκας και η ανοιχτή υπόθεση παραμονής στην ΑΕΚ

Οι διακοπές έλαβαν τέλος για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, όυ ξεκίνησε προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας, έχοντας κομβικό ρόλο, την ώρα που το θέμα παραμονής στην ΑΕΚ είναι ανοιχτό.

Άνθρωποι της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΚΑΕ, είχαν ετοιμάσει μία τούρτα για τον Σάκοτα και επειδή ο κόουτς ήταν μακριά και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, έκαναν video κλήση μαζί του. Μάλιστα, κατά κάποιον τρόπο «κατάφερε» να σβήσει το κεράκι και γενικά το κλίμα ήταν χαρούμενο. Σύντομα πάντως, όλοι θα αρχίσουν την εντατική δουλειά για τον σχεδιασμό μιας ομάδας που θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε,