Διάστρεμμα ο Χολ στην ΑΕΚ, χάνει Καρδίτσα και Χάποελ Χολόν

Λάνγκστον Χολ

Διάστρεμμα ο Χολ στην ΑΕΚ, χάνει Καρδίτσα και Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 19:14 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 14.08.2024

Ο Λάνγκστον Χολ υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι, στην αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα και αναμένεται να μείνει εκτός στα παιχνίδια της ΑΕΚ κόντρα σε Καρδίτσα και Χάποελ Χολόν.

Τα προβλήματα δεν σταματούν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς πέραν της ήττας στην πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL, κόντρα στον Προμηθέα, ήρθε και ο τραυματισμός του Λάνγκστον Χολ για να φέρει νέο πονοκέφαλο εντός των τειχών.

Ο Αμερικανός γκαρντ γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» και παρά την προσπάθεια που έκανε για να αγωνιστεί κανονικά ως το τέλος δεν τα κατάφερε, μένοντας στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες μέρες. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καρδίτσα και Χάποελ Χολόν, σε πρωτάθλημα και BCL αντίστοιχα.

Σερί ηττών, το κλίμα που χάλασε, απογοητευτική εικόνα: Οι λόγοι που οδήγησαν στο φινάλε του Πλάθα στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:19 - 24.01.2024

Σερί ηττών, το κλίμα που χάλασε, απογοητευτική εικόνα: Οι λόγοι που οδήγησαν στο φινάλε του Πλάθα στην ΑΕΚ

ΑΕΚ και Ζοάν Πλάθα ετοιμάζονται να χαράξουν χωριστούς δρόμους και το Sportal εξηγεί πώς οι δύο πλευρές έφτασαν στο διαζύγιο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: Ο Αμερικανός γκαρντ υπεβλήθη σήμερα (24/01) σε έλεγχο στο «Metropolitan General», υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, όπου και επιβεβαιώθηκε, ότι υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο Χολ είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο του BCL.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Tags: