«Στέλνουν» τον Τίλμαν στην Χάποελ Χάιφα οι Ισραηλινοί: «Περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Τζάστιν Τίλμαν

«Στέλνουν» τον Τίλμαν στην Χάποελ Χάιφα οι Ισραηλινοί: «Περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Χρήστος Τσάλτας 20:59 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.08.2024

Μετά το θέμα με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΚ εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, καθώς στο Ισραήλ αναφέρουν πως στην Χάποελ Χάιφα περιμένουν ο Τζάστιν Τίλμαν να μείνει ελεύθερος από την Ένωση προσεχώς.

Τις προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί το θέμα που προέκυψε με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε. Δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βενέτσια και μετά την κίνησή του, να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ο Καναδός σέντερ έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην ιταλική ομάδα.

Μετά την μεταγραφή του Τζόρνταν Μόργκαν, που μπήκε στα... παπούτσια του «Φι, ένα ακόμα μεταγραφικό θέμα έρχεται από το εξωτερικό. Αυτό γιατί η ιστοσελίδα one.co.il από το Ισραήλ αναφέρει πως η Χάποελ Χάιφα περιμένει ο Τζάστιν Τίλμαν να μείνει ελεύθερος από την Ένωση για να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην ομάδα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για οφειλές της Ένωσης στον 28χρονο σέντερ και εμπλέκει τον ατζέντη Άβι Ζίλμπερμαν, ως τον άνθρωπο που έχει χειριστεί την υπόθεση για να αποδεσμεύσει τον Τίλμαν από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ισραήλ. Το δημοσίευμα τονίζει πως οι Ισραηλινοί έχουν ξεχωρίσει τον σέντερ της ΑΕΚ και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον φέρουν πίσω στην Χάιφα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Από την ΑΕΚ δεν προκύπτει κάτι στην παρούσα φάση, με τον Τίλμαν να υπολογίζεται και να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ, κάτι που αποτυπώνεται και στη συνεισφορά του, καθώς αναδείχθηκε MVP του Νοεμβρίου στο BCL, χάρη στις εμφανίσεις του.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Tags: