Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson

Δυνατό φιλικό με Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:46 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 23.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson έχει μπει σε ρυθμό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να ταξιδεύουν στο Βελιγράδι, 9 με 15 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- φιλικό με την Παρτίζαν.

Από την περασμένη Δευτέρα η ΑΕΚ Betsson μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο ένταση και «γεμάτες» προπονήσεις, καθώς ο πολύπειρος προπονητής θέλει να βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του γκρουπ της νέας σεζόν.

Οι βλέψεις είναι υψηλές, όπως και το ταβάνι της νέας σεζόν. Η Ένωση άλλωστε είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, κάτι που γνωρίζουν καλά άπαντες εντός των τειχών. Για το λόγο αυτό και το πρόγραμμα των φιλικών θα είναι σε ανάλογο επίπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» άλλωστε θέλουν μέσα από τα παιχνίδια των φιλικών, που θα γίνουν γνωστά προσεχώς, να μονταριστούν για την σεζόν που έρχεται.

Μεταξύ άλλων οι «κιτρινόμαυροι» θα μεταβούν στο Βελιγράδι από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, για κύκλο φιλικών, αλλά και προπονήσεων επί σερβικού εδάφους. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας μάλιστα η Ένωση αναμένεται να δώσει δυνατά φιλικά με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ένα από τα φιλικά στο Βελιγράδι θα είναι αυτό κόντρα σε ομάδα της Euroleague, την Παρτίζαν. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να γίνει γνωστό τόσο το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το φιλικό, όσο και η μέρα και η ώρα του αγώνα. Οι δύο ομάδες άλλωστε έχουν υψηλούς στόχους και ένα φιλικό προετοιμασίας στο Βελιγράδι θα βοηθήσει τόσο τον Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να εξάγουν συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ Betsson θέλουν να διοργανώσουν ένα δυνατό φιλικό στο Olympic Hall της Φυλής, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου ρόστερ, προκειμένου ο κόσμος να έχει την ευκαιρία -για πρώτη φορά- να δει από κοντά την ομάδα του «χτίζει» ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζόν, στο οποίο θα υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό φιλικό, αυτό κόντρα στην Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!