Εντός της εβδομάδας ραντεβού Αγγελόπουλου-Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα

Εντός της εβδομάδας ραντεβού Αγγελόπουλου-Σάκοτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 11:39 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα βρίσκεται στην Ελλάδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, Μάκη Αγγελόπουλο, για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της για την ΑΕΚ Betsson σε μια συνηθισμένη συνθήκη τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται στον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League και μάλιστα με... σκούπα. Πρόπερσι ήταν ο Προμηθέας, πέρυσι το Περιστέρι, φέτος ο Ολυμπιακός.

Η Ένωση πλέον μπαίνει σε διαδικασία off-season και οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στα ενδότερα της ομάδας θα είναι πολλές, σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ, όσο και στο ρόστερ της ομάδας.

Ένας από τους στόχους του Μάκη Αγγελόπουλου για την επόμενη μέρα είναι να επαναφέρει την ομάδα στα υψηλά πατώματα, έχοντας στο πλευρό του έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα και τα αποδυτήρια της ομάδας, τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο «Σάλε» ολοκλήρωσε την πορεία του στην Μπρίντιζι και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στα νότια προάστια άλλωστε περνάει πολλές μέρες του χρόνου. Με την σεζόν της ΑΕΚ Betsson να φτάνει στο τέλος της μάλιστα αναμένεται να «τρέξουν» και οι διαδικασίες για την επικείμενη επιστροφή του στην ομάδα. Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Αγγελόπουλο και Σάκοτα έχει ανοίξει από τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον σεβασμό και την εκτίμηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να είναι δεδομένοι προς το πρόσωπο του Σάκοτα.

Για το λόγο αυτό μάλιστα τις επόμενες μέρες εντός της εβδομάδας, θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Αγγελόπουλο και τον Σάκοτα, όπου θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα. Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του «Σάλε» στην ομάδα, προκειμένου η ομάδα να χαράξει την κατεύθυνση της επόμενης μέρας.

Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει εξάλλου, καθώς ο Γιώργος Χήνας, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην θέση του General Manager της ΚΑΕ, αποχώρησε έπειτα από 14 χρόνια παρουσίας, ενώ και αρκετά στελέχη αναμένεται να αποχωρήσουν, σε μια διαδικασία... λίφτινγκ στα ενδότερα της ΚΑΕ.