Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson οι Χαμπ και Αλίν

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Betsson οι Χαμπ και Αλίν

Χρήστος Τσάλτας 22:44 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 18.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τους Πρέντις Χαμπ και Ναχιμ Αλίν, που... άνοιξαν τον χορό των αφίξεων για την Ένωση.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson, καθώς την Δευτέρα (19/08) η ομάδα βάζει... μπρος ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα στο Olympic Hall της Φυλής. Οι προσδοκίες και οι βλέψεις είναι υψηλές, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να βάλουν τις βάσεις για κάτι καλό.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Κυριακής ήρθαν οι πρώτες αφίξεις για την Ένωση. Οι Πρέντις Χαμπ και Ναχίμ Αλίν έφτασαν στην Ελλάδα, με πτήση από Κωνσταντινούπολη και από την Δευτέρα αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με τη νέα τους ομάδα.

Παρά το ταξίδι οι δύο παίκτες ήταν ευδιάθετοι συνομιλώντας με τους ανθρώπους της Ένωσης, που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, δείχνοντας έτοιμοι για τη νέα πρόκληση που τους περιμένει. Αμφότεροι άλλωστε έχουν υψηλό κίνητρο τη νέα σεζόν και στόχος τους είναι να ενισχύσουν την Ένωση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ο Γκραντ Γκόλντεν, αλλά και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενώ αργότερα και μετά τις πρώτες μέρες προπονήσεων θα έρθει στη χώρα μας και ο Χάντερ Χέιλ για να ενισχύσει την ομάδα και να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!