Η ΑΕΚ Betsson έκλεισε τον Γκραντ Γκόλντεν για την φροντ λάιν

Γκραντ Γκόλντεν

Η ΑΕΚ Betsson έκλεισε τον Γκραντ Γκόλντεν για την φροντ λάιν

Χρήστος Τσάλτας 08:02 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 28.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson έχει πατήσει γκάζι στα μεταγραφικά και προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έχει φτάσει σε deal με τον Γκραντ Γκόλντεν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η μεταγραφή του Πρέντις Χαμπ ήταν η αρχή για την ΑΕΚ Betsson, η οποία από τη στιγμή που έκανε σεφτέ στην αγορά ετοιμάζεται να κινηθεί για να καλύψει τα κενά του ρόστερ της και να παρουσιάσει ένα σύνολο γεμάτο και δυνατό σε κάθε θέση. Ο Ντράγκαν Σάκοτα αυτό το καλοκαίρι ποντάρει στο ταλέντο και στο πώς η ομάδα που θα έχει δίψα κια θέληση για νίκη.

Η κίνηση απόκτησης του 25χρονου γκαρντ ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και οι υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι για τις θέσεις των ξένων. Η Ένωση μάλιστα έριξε το βάρος στην υπόθεση του σέντερ, εκεί όπου ο Σάκοτα εντόπισε τον «εκλεκτό» για ακόμα μια φορά από το πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Γκραντ Γκόλντεν είναι ο παίκτης που τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο κλειστό των Λιοσίων, καλύπτοντας τη θέση του σέντερ στην μάδα. Ο Γκόλντεν είναι 26 ετών και έχει καταγωγή από το Ρίτσμοντ. είναι απόφοιτος του ομώνυμου Κολεγίου, ενώ το 2022 βρέθηκε στο Summer League με τους Ατλάντα Χοκς.

Εν συνεχεία, υπέγραψε Exhibit 10 με τους Ντένβερ Νάγκερτς για να βρίσκεται στην προετοιμασία, με τη συνέχεια της σεζόν να τον βρίσκει στην θυγατρική ομάδα τους, τους Grand Rapids Gold.

Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Κρεμόνα, με την οποία είχε μια μεστή σεζόν με 9,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε τόσο την Μπρίντιζι του Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και την Τρέντο του Πρέντις Χαμπ.

Ο Γκόλντεν μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού, καθώς για το ύψος του είναι πολύ καλός πασέρ, αποτελώντας έναν ακόμα πλέι μέικερ στο παρκέ. Κάτι το οποίο ξεχώρισε ο Ντράγκαν Σάκοτα στις ικανότητές του και γι αυτό η περίπτωσή του προκρίθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.