«Μηδένισε» τα ban η ΑΕΚ Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

«Μηδένισε» τα ban η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 16:10 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 27.09.2024

Συνεχίζονται οι ευχάριστες εξελίξεις για την ΑΕΚ Betsson η οποία έμαθε από τη FIBA ότι τα ban της... εξαφανίστηκαν και πλέον δεν υπάρχει κανένα που να πρέπει να διευθετηθεί.

Η ΑΕΚ Betsson έσβησε ακόμη ένα ban και πλέον δεν υπάρχει κανένα στον πίνακα της FIBA.

Οι κιτρινόμαυροι δεν ανησύχησαν στην πραγματικότητα ποτέ, αφού τα επτά ban που είχε να διαχειριστεί δεν ήταν κατι που δεν γνώριζαν. Η διοίκηση είχε δράσει ώστε να μπορέσει να ξεμπερδέψει με την ιστορία αυτή σύντομα, όπως και τελικά συμβαίνει, αφού από τα έξι, της έχουν απομείνει πλέον μόνο τα δύο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα όλο αυτόν τον καιρό συνέχιζε αναπόσπαστος το έργο του χτισίματος της νέας ομάδας, δίχως να τον απασχολεί το θέμα των ban.

Πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι ώστε η ΑΕΚ να απαλλαγεί από αυτά και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να πετύχει τους στόχους της στη σεζόν που ξεκινά.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Basketball Champions League είναι την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (1/10, 19:00).

Η φωτογραφία του Stoiximan Super Cup: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR
STOIXIMAN SUPER CUP

15:08 - 27.09.2024

Η φωτογραφία του Stoiximan Super Cup: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR

O Εβάν Φουρνιέ είχε την τιμητική του κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παραστάση ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας που φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Παράλληλα, ο Πλάθα οδήγησε την Ένωση στη δικαιοσύνη με τον Ισπανό τεχνικό να κερδίσει τη δίκη με την ΑΕΚ Betsson να πρέπει να καταβάλλει την απαραίτητη αποζημίωση Αυτή ήταν μία εξέλιξη που την περίμεναν μέσα στην ομάδα, οπότε θα καταβληθεί το ποσό για να κλείσει και αυτό το θέμα.