Χειρουργήθηκε ο Κουζμίνσκας: Ενάμισι μήνα εκτός δράσης και... τρέχει για Final 8

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Χειρουργήθηκε ο Κουζμίνσκας: Ενάμισι μήνα εκτός δράσης και... τρέχει για Final 8

Χρήστος Τσάλτας 15:25 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για να αποκαταστήσει το τραυματισμένο του δάχτυλο με τον Λιθουανό να μένει εκτός για έξι εβδομάδες και να κάνει αγώνα δρόμου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τραυματισμός του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχει... επιβαρύνει αρκούντως ανησυχητικά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, αλλά ο κόουτς Ζοάν Πλάθα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προσαρμογής στα δεδομένα. Και μέσα σε αυτά θα ενταχθεί άμεσα και ο Τζόρνταν Μόργκαν. Ο Αμερικανός είναι ο σέντερ που θα αντικαταστήσει τον Εμφιόντο Καμπενγκέλε, αλλά πλέον όλη η σκέψη βρίσκεται στην κατάσταση του Λιθουανού. 

Ο Κουζμίνσκας εγχειρίστηκε στο δάκτυλο του χεριού του και οι γιατροί διέκριναν πως η αποθεραπεία του θα διαρκέσει έξι εβδομάδες. Διάστημα που αποτελεί το μίνιμουμ της αρχικής εικόνας που περιέγραφε για απουσία έως και δύο μηνών. 

O Μόργκαν έκανε υποχωρήσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για να έρθει στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:27 - 27.12.2023

O Μόργκαν έκανε υποχωρήσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για να έρθει στην ΑΕΚ

Ο Τζόρνταν Μόργκαν προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας πάρει... προσωπικά το θέμα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ώστε να επιλύσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Στην Ένωση ψάχνουν φόρμουλα για να φτάσει το συντομότερο ο Αμερικανός.

Το θέμα είναι ότι ο έμπειρος φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης σε σημαντικά παιχνίδια, όπως σε αυτά του πρώτου γύρου της φάσης των 16 του Basketball Champions League (δηλαδή σε 3 αγώνες), ενώ βάσει του χρονοδιαγράμματος δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η διαθεσιμότητά του για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Κρήτη, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λιθουανός έχει ξεκινήσει τον... αγώνα του για να προλάβει και να είναι σε αγωνιστική κατάσταση.