Ενισχύεται η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με προσθήκες σε σημαντικές θέσεις

Μάκης Αγγελόπουλος

Ενισχύεται η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με προσθήκες σε σημαντικές θέσεις

Χρήστος Τσάλτας 10:54 - 18.07.2024

Η ΑΕΚ Betsson δεν εστιάζει μόνο στο αγωνιστικό σκέλος και το χτίσιμο ενός δυνατού ρόστερ, αλλά και στο δυναμικό της ΚΑΕ, το οποίο αυξάνεται.

Από την περασμένη σεζόν, όταν και η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson έκανε λόγο για δομικές αλλαγές στα ενδότερα της ομάδας, άπαντες περίμεναν πολλές και σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο στελεχιακό δυναμικό και το οργανόγραμμα της ομάδας. Ήταν προφανές άλλωστε πως για πολλά θέματα χρειαζόταν ενίσχυση με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα, καταστάσεις, αλλά και την αγορά, σε όλα τα επίπεδα.

Ένας τομέας στον οποίο δίνει μεγάλη έμφαση η ομάδα, για το παρόν και το μέλλον της, είναι αυτός του μάρκετινγκ και των χορηγιών, που θα βάλουν σημαντικά χρήματα στα ταμεία της ομάδας, μέσα από συμφωνίες.

Το... αρχηγικό μήνυμα του Χατζηχρήστου για την ΑΕΚ Betsson: «Μόνο με διαρκείας θα την επαναφέρουμε» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:15 - 17.07.2024

Το... αρχηγικό μήνυμα του Χατζηχρήστου για την ΑΕΚ Betsson: «Μόνο με διαρκείας θα την επαναφέρουμε» (vid)

Με ένα ιδιαίτερο και άκρως κιτρινόμαυρο μήνυμα ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, εμβληματικός αρχηγός της Ορίτζιναλ 21, κάλεσε άπαντες να στηρίξουν με αγορά εισιτηρίων διαρκείας της ομάδα μπάσκετ για τη νέα σεζόν.

Στον τομέα αυτό οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν κινήσεις. Ήδη «τρέχουν» το πρότζεκτ με τα θεματικά πάρκα, ενώ μία ακόμα εξίσου σημαντική κατάσταση είναι και το γεγονός πως μέσα από τις συμφωνίες που πραγματοποιούνται η Ένωση θα κάνει το κλειστό των Λιοσίων το πρώτο «πράσινο» γήπεδο στη χώρα. Γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά. Όλα αυτά με χρήματα τα οποία δίνει η ίδια η ΚΑΕ και χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ από αρμόδιους φορείς ή την Πολιτεία.

Την ίδια ώρα και με το θέμα των χορηγιών και του μάρκετινγκ να «τρέχει» η Ένωση πρόσθεσε στο δυναμικό της ΚΑΕ δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για την Γεωργιία Σκορπίδα, που θα είναι η νέα Chief Marketing Officer, αλλά και για τον Ηλία Μπροκούμη, που θα έχει τον ρόλο του Marketing & Commercial Specialist. Μαζί με τον Χρήστο Λιαράκο, που είναι Sponsoring Marketing Manager, η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson μετράει 3 άτομα στο τμήμα μάρκετινγκ πλέον, σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οι προσθήκες σε επίπεδο στελεχών δεν θα σταματήσουν εδώ για την Ένωση, καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και σε άλλες θέσεις, φροντίζοντας έτσι για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.