Τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου και έντονη ζήτηση για την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ

Τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου και έντονη ζήτηση για την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 18:46 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ παρουσίασε την επετειακή εμφάνιση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου και από τις πρώτες ώρες διάθεσης ο κόσμος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τη ζήτηση να αυξάνεται.

Πριν από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο κλειστό των Λιοσίων, η ΑΕΚ προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση, που έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ παρουσίασε την επετειακή εμφάνιση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, με το πορφυρό χρώμα, του Βυζαντίου, να δεσπόζει.

Στην εμφάνιση αυτή αναγράφονται με υδατογραφήματα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα, κάνοντας ακόμα πιο συλλεκτική την εμφάνιση αυτή, με τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα για την εμφάνιση αυτή.

Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά από την πρώτη στιγμή, ενώ οι φίλοι της Ένωσης δεν έμειναν μόνο στον σχολιασμό, αλλά φρόντισαν ήδη να δείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους. Αυτό γιατί από τις πρώτες ώρες που τέθηκε στη διάθεση του κόσμου η εμφάνιση, το ενδιαφέρον ήταν έντονο και αρκετοί φίλοι της ομάδας προμηθεύτηκαν μέσω του eshop την επετειακή φανέλα.

Μάλιστα ή ζήτηση αυξάνεται καθώς περνάνε οι ώρες, δείγμα του ενθουσιασμού των φίλων της ομάδας. Η φανέλα αυτή θα φορεθεί μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στο τριφύλλι για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Tags: