Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον

Σεμάι Κρίστον

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον

Χρήστος Τσάλτας 14:38 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 16.07.2024

Η αναζήτηση πλέι μέικερ συνεχίζεται στην ΑΕΚ Betsson και μια περίπτωση που έχει κερδίσει έδαφος είναι αυτή του Σεμάι Κρίστον, με τον οποίο μάλιστα έχουν γίνει επαφές και ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Η ΑΕΚ Betsson «βολιδοσκοπεί» την αγορά για τη θέση του πλέι μέικερ, από τη στιγμή η -ούτως ή άλλως- δύσκολη περίπτωση του Τρέμοντ Ουότερς δεν προχωράει. Ο Πορτορικανός γκαρντ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα όλα αυτά τα χρόνια και η απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μεγάλη.

Για το λόγο αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Ντράγκαν Σάκοτα, μαζί με τους συνεργάτες τους, «ξεσκονίζουν» και πάλι τις λίστες τους, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, όσον αφορά τη θέση του πλέι μέικερ. Η κίνηση που θα γίνει θα είναι κομβικής σημασίας για τη σεζόν που έρχεται, μιας και στο πλάνο του «Σάλε» ο πόιντ γκαρντ θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι.

Έτσι άπαντες ψάχνουν την καλύτερη επιλογή χωρίς βιασύνη και πίεση, θέλοντας να είναι... 101% σίγουροι για τον εκλεκτό. Ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Σεμάι Κρίστον. Ένα όνομα που μόνο άγνωστο δεν είναι εντός των τειχών. Αυτό γιατί τη σεζόν 2019-20 ο Κρίστον ήταν στο.... κάδρο για την ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ, μετά την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την Ένωση ωστόσο να καλύπτει το κενό με την απόκτηση-επιστροφή του Νίκου Ζήση.

Ο 31χρονος γκαρντ, με θητεία στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σιτι Θάντερ, αλλά και μακρά πορεία στην Ευρώπη με Μπασκόνια, Λιμόζ, Τόφας και Μπρέσια μεταξύ άλλων είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες του Sportal η Ένωση δεν έχει μείνει απλώς στην τοποθέτηση του ονόματός του στη λίστα, αλλά έχει πάει ένα βήμα παρακάτω. Για την ακρίβεια, βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει πρόταση για την ώρα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως και ο Κρίστον είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στην Ιταλία, με τη φανέλα της Μπρέσια και μάλιστα ήταν αντίπαλος του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο της Μπρίντιζι. Γεγονός που σημαίνει πως ο «Σάλε» έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική του κατάσταση και την αξία του.