Επαφή της ΑΕΚ με Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

Επαφή της ΑΕΚ με Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ

Χρήστος Τσάλτας 16:31 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 27.06.2024

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, με την Ένωση να έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον Ελάιζα Μήτρου-267Λονγκ, για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει σηκώσει μανίκια στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει σαν στόχο να παρουσιάσει μια εικόνα δυνατή και ανταγωνιστική, που θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του προπονητή της. Ο «Σάλε» άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια αλλά και τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και είναι από τους ανθρώπους που έχουν τον τρόπο να βοηθήσουν την Ένωση να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο πολύπειρος προπονητής ετοιμάζεται για το δικό του... last dance στους πάγκους και θέλει να οδηγήσει την ΑΕΚ ψηλά, αφήνοντας πίσω τις μέτριες σεζόν των προηγούμενων ετών. Για το λόγο αυτό οι κιτρινόμαυροι θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα με σταθερή βάση και γεμάτη σε κάθε θέση.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες ήταν αυτή του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Ο εκρηκτικός γκαρντ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Περιστερίου, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη, συμβάλλοντας στην ιστορική σεζόν της ομάδας των δυτικών προαστίων. Παρουσία στο Final 4 του BCL, αλλά και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με τον 27χρονο γκαρντ από το Οντάριο να έχει σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας του.

Για το λόγο αυτό στην ΑΕΚ ήδη κινήθηκαν για την περίπτωσή του. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι έκαναν επαφή με την πλευρά του παίκτη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Στην Ένωση άλλωστε έχουν ψηλά στη λίστα το όνομα του Μήτρου-Λονγκ, κάτι που φάνηκε και στην πράξη με την κίνηση αυτή.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο εκρηκτικός γκαρντ μέτρησε 10,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 47,8% στα δίποντα σε 32 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League. Την ίδια ώρα έχει σημαντική εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πάτρας και Άρη, πριν φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου.