Επενδύει στον Τάσο Καματερό η ΑΕΚ Betsson

Επενδύει στον Τάσο Καματερό η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 11.08.2024

H AEK Betsson ενισχύει τον ελληνικό κορμό της με την απόκτηση του Τάσου Καματερού, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από την παρουσία του στο NCAA με South Dakota και Vanderbilt.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Τάσο Καματερό, ο οποίος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Ένωση αναζητούσε έναν παίκτη νεαρό με έφεση στο σουτ, ώστε να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της, μαζί με τους Γάιο Σκορδίλη και Γιώργο Φίλλιο, που αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, με την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, να ξεχωρίζει στο μπλοκάκι του Ντράγκαν Σάκοτα.

O «Σάλε» ξεχώρισε την περίπτωσή του, ως έναν παίκτη με έφεση στο μακρινό σουτ, ενώ διαθέτει και αθλητικότητα. Παράλληλα, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (24 χρονών), γεγονός που έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του, ώστε να προχωρήσει.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε deal, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τόσο το ρόστερ, όσο και τον ελληνικό κορμό, με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις με το μακρινό του σουτ και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Η AEK BETSSON BC ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Καματερού (24 χρ., 2μ.05).

Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2025.

Ο Καματερός, με συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ακαδημία του Α.Λ.Φ. Αλίμου. Κατόπιν «μετακόμισε» στον Πρωτέα Βούλας, στον οποίο αγωνίστηκε τόσο στα Τμήματα Υποδομής, όσο και στην Ομάδα Ανδρών.

Την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στο NCAA. Από το 2019 έως το 2023 φόρεσε τη φανέλα του South Dakota και είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 100 αγώνες (21 λεπτά μ.ό.). Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Vanderbilt.

Τάσο, καλωσόρισες στη «Βασίλισσα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!