«Φουλάρει» για σέντερ η ΑΕΚ Betsson - Οι στόχοι και τα δεδομένα της υπόθεσης

Ντράγκαν Σάκοτα

«Φουλάρει» για σέντερ η ΑΕΚ Betsson - Οι στόχοι και τα δεδομένα της υπόθεσης

Χρήστος Τσάλτας 09:43 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 04.09.2024

Σε ρυθμό μεταγραφών κινείται η ΑΕΚ Betsson, η οποία θέλει να κλείσει το ρόστερ της άμεσα και για το λόγο αυτό «τρέχει» το θέμα απόκτησης σέντερ.

Ο Σι Τζέι Μπράις ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΑΕΚ Betsson και θα αποτελέσει βασική επιλογή στη θέση 3. Η Ένωση θέτει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, με την απόκτηση του 27χρονου άσου να είναι στην κατεύθυνση που θέλει ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος.

Η Ένωση έκανε δικό της και τον Τζέιντιν Πάρκερ, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας προσεχώς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σάκοτα στο περιθώριο της Media Day των κιτρινόμαυρων, τονίζοντας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τα μεταγραφικά ο «Σάλε» τόνισε μεταξύ άλλων πως «περιμένουμε ακόμα μία κίνηση. Όταν ξεκινάμε και μας λένε "τι ψάχνετε;", απαντάμε "καλό παίκτη". Αν μου φέρεις έναν παίκτη που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά, θα βρούμε θέση. Αυτή τη στιγμή πραγματικά μας λείπει ένας ψηλός, αλλά όχι το κλασικό πεντάρι, ένας combo παίκτης και είχαμε αφήσει αυτή τη θέση, για να είναι ο καλύτερος παίκτης».

Για το λόγο αυτό το θέμα του σέντερ είναι αυτό που βρίσκεται σε κατάσταση προτεραιότητας, προκειμένου η ομάδα να κλείσει το ρόστερ της για τη σεζόν που έρχεται. Απόμένει μία κίνηση και ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει σημαντική προεργασία και στο θέμα αυτό.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές με δύο παίκτες για την φροντ λάιν, έχοντας εντοπίσει τους βασικούς στόχους από τη λίστα που δημιούργησε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Σκοπός άλλωστε είναι να τελειώσει άμεσα και το θέμα του ψηλού, με ανάλογο τρόπο όπως και η περίπτωση του Μπράις, ώστε η Ένωση να μπει στο πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας με όλα τα όπλα στη φαρέτρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!