Επιστροφή Αλίν στην 12άδα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στη Βόννη

Ναχίμ Αλίν

Επιστροφή Αλίν στην 12άδα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στη Βόννη

Χρήστος Τσάλτας 18:00 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 15.10.2024

Ο Ναχίμ Αλίν ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ Betsson για την Γερμανία, ενόψει του αγώνα με την Βόννη και θα βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη 12άδα.

Με όλα τα όπλα της και με πολύ καλή ψυχολογία η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην Βόννη, στο Telekom Dome. Στόχος για την Ένωση είναι το 2Χ2 που θα την εδραιώσει στην πρώτη θέση του ομίλου και παράλληλα θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία όλων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Ένωση ταξίδεψε στη Γερμανία το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει λευκό απουσιολόγιο και όλα τα όπλα στη φαρέτρα. Μάλιστα στην αποστολή ταξίδεψαν 13 παίκτες, προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα. Είναι οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, συν τον Ναχίμ Αλίν, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Θεσσαλούς, καθώς έμεινε εκτός ως έβδομος ξένος του ρόστερ.

Ο Αλίν ωστόσο θα επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη 12άδα στο παιχνίδι με την Βόννη. Αυτό γιατί θα πάρει τη θέση του Γιώργου Φίλλιου, πλαισιώνοντας τους συμπαίκτες του. Κάτι που είχε συμβεί και στο παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στην πρεμιέρα της σεζόν, στην Sunel Arena.

Στο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε ο Αλίν έμεινε στο παρκέ για 5 λεπτά έχοντας 1 ριμπάουντ στο διάστημα αυτό. Στα παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Καρδίτσα δεν αγωνίστηκε, καθώς έμεινε εκτός ως έβδομος ξένος του ροτέισιον. Τώρα όμως επιστρέφει στην κιτρινόμαυρη 12άδα, στο πρώτο ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, στο οποίο η ΑΕΚ Betsson θα έχει την υποστήριξη περίπου 200 φιλάθλων της.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο, Παρί - Παναθηναϊκός και καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη