Έρχεται εβδομάδα... Σάκοτα στην ΑΕΚ

Έρχεται εβδομάδα... Σάκοτα στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:15 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 07.06.2024

Η επικείμενη συμφωνία ανάμεσα σε Ντράγκαν Σάκοτα και ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά, με τον «Σάλε» να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, όπου και θα αναλύσει το πλάνο του.

Η μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ είναι προ των πυλών. Ο «Σάλε» ουσιαστικά λειτουργεί ως άνθρωπος της Ένωσης το τελευταίο διάστημα, έχοντας καταρτίσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν, με σκοπό να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή και ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εμπειρία και η γνώση του πολύπειρου κόουτς γύρω από το άθλημα είναι δύο από τα στοιχεία που έκαναν τον Μάκη Αγγελόπουλο να στραφεί και να εστιάσει πλήρως την προσοχή του στην περίπτωση του Ντράγκαν Σάκοτα, θεωρώντας τον ως τον πλέον κατάλληλο για να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις με την επικύρωση της συμφωνίας-επιστροφής του Σάκοτα με την Ένωση. Αυτό γιατί θα υπάρξει επίσημη μορφή στο deal των δύο πλευρών, αλλά και συνέντευξη Τύπου, με τον «Σάλε» να αναλύει τις σκέψεις του για την ομάδα της επόμενης μέρας και το πλάνο που έχει για την ομάδα.

Στην επικείμενη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα είχε αναφερθεί και ο Μάκης Αγγελόπουλος, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Betsson, προαναγγέλλοντας τη συνέντευξη Τύπου του 71χρονου προπονητή τις επόμενες μέρες.

«Να μην το αναλύσουμε αυτό το θέμα. Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου με τον Ντράγκαν. Δεν θέλω να προλογίσω πράγματα που λίαν συντόμως θα ακουστούν. Θα έχει έναν ρόλο γενικότερο στο στήσιμο της ομάδας. Κουβαλάει μεγάλη εμπειρία σαν προπονητής. Είναι 50 χρόνια στη θέση. Δεν θέλω να πω κάτι γιατί θα κλέψουμε από τη δόξα του Ντράγκαν», ήταν τα λόγια του.