Με την «Παιδική Εξέδρα» κόντρα στην Καρδίτσα η ΑΕΚ Betsson

Με την «Παιδική Εξέδρα» κόντρα στην Καρδίτσα η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 20:19 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 07.10.2024

H AEΚ Betsson ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Stoiximan GBL, θέλοντας τα νέα παιδιά στο πλευρό της, μέσα από την «Παιδική Εξέδρα».

Ένα από τα στοιχεία στα οποία ποντάρει η ΑΕΚ Betsson είναι η παρουσία του κόσμου στην Sunel Arena. Σκοπός των κιτρινόμαυρων είναι να προσελκύσει οικογένειες και παιδιά, παρουσιάζοντας μια όμορφη gameday experience σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Καρδίτσα, στη Sunel Arena, η Ένωση απηύθυνε κάλεσμα στους μικρούς φίλους της ομάδας, στην «Παιδική Εξέδρα», που βρίσκεται απέναντι από την κερκίδα των οργανωμένων, θέλοντας να προσελκύσει όσο περισσότερους μικρούς φίλους στο κλειστό της Φυλής.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson: Eδώ και 9 χρόνια η «Παιδική Εξέδρα» αποτελεί για τη «Βασίλισσα» θεσμό.

Η ΑΕΚ Βetsson BC θέλει κοντά της, στο ΣΠΙΤΙ της, στη SUNEL Arena (Κωνσταντινουπόλεως 59, Άνω Λιόσια-Δήμος Φυλής), τα παιδιά. Η παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομάδας μας συνιστά σταθερά για εμάς προτεραιότητα. Η «Παιδική Εξέδρα» βρίσκεται στα Τμήματα 1-2 του Γηπέδου μας.

Η ΑΕΚ Βetsson BC ετοιμάζεται να υποδεχτεί στους εντός έδρας αγώνες μας το πιο χαρούμενο κοινό της, με εκκίνηση τον αγώνα με την Καρδίτσα Ιαπωνική, το ερχόμενο Σάββατο (12/10, 20:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Η ΑΕΚ Betsson BC προσκαλεί τους υπευθύνους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων/Σχολείων & υπευθύνους Ακαδημιών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν oι μαθητές/αθλητές τους στις αναμετρήσεις της Ομάδας μας να αποστείλουν μήνυμα στο [email protected] ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6948469664.

Έλα κι εσύ στην Παιδική Εξέδρα.