Προχωράει για γκαρντ η ΑΕΚ Betsson, άμεσα οι εξελίξεις

Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκης Αγγελόπουλος

Προχωράει για γκαρντ η ΑΕΚ Betsson, άμεσα οι εξελίξεις

Χρήστος Τσάλτας 22:18 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 09.08.2024

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των μεταγραφών στην ΑΕΚ Betsson, με την Ένωση να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση γκαρντ, με την υπόθεση να τελειώνει άμεσα.

Η ΑΕΚ Betsson έχει κάνει ήδη σημαντική προεργασία για την ερχόμενη σεζόν. Η προετοιμασία αρχίζει στις 19 Αυγούστου και ήδη το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Ο ελληνικός κορμός άλλωστε είναι πλήρης, με τις ανακοινώσεις των Γάιου Σκορδίλη και Γιώργου Φίλλιου να είναι προ των πυλών.

Την ίδια ώρα το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός γκαρντ και ενός σέντερ, οι οποίοι σε αυτή τη φάση αποτελούν την προτεραιότητα, ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί σε πρώτη φάση και ο Σάκοτα να βάλει τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για το υλικό της σεζόν που έρχεται.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson: Αρχή στις 19 Αυγούστου, φιλικά στο Βελιγράδι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:25 - 09.08.2024

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson: Αρχή στις 19 Αυγούστου, φιλικά στο Βελιγράδι

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της, που είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου και περιλαμβάνει ταξίδι, αλλά και φιλικά στο Βελιγράδι.

Σε πρώτη φάση στην Ένωση ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση γκαρντ. Πρόκειται για παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, που θα είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση και θα κάνει τη διαφορά με την παρουσία του. Οι «κιτρινόμαυροι« έχουν ήδη κεντράρει σε μία περίπτωση παίκτη, η οποία αποτελεί προτεραιότητα και μάλιστα η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα, καθώς για τον παίκτη που έχει εστιάσει η Ένωση ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, με τους Αγγελόπουλο και Σάκοτα να έχουν κάνει ήδη σημαντική προεργασία, προκειμένου το deal να κλείσει άμεσα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να τελειώσει το θέμα, με την ΑΕΚ Betsson να στρέφει εν συνεχεία την προσοχή της στο θέμα του αθλητικού ψηλού.

Όσον αφορά τον έβδομο ξένο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, στην Ένωση δεν βιάζονται για την απόκτησή του, γεγονός που σημαίνει πως η προετοιμασία θα αρχίσει με έξι ξένους και εφόσον το προπονητικό σταφ βρει παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα προχωρήσει σε κίνηση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!