Η ΑΕΚ Betsson «ξεχνάει» το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και στρέφει την προσοχή της στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson «ξεχνάει» το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και στρέφει την προσοχή της στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:40 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 22.10.2024

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ήδη παρελθόν για την ΑΕΚ Betsson, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται ήδη στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό πέρασε, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να έχουν πολλά να μάθουν από αυτή την αναμέτρηση.

Η Ένωση παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Το τριφύλλι έφτασε άνετα στη νίκη, ενώ η διαφορά ξέφυγε χωρίς καν να πατήσουν το γκάζι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν. Γεγονός το οποίο αποτελεί σημείο προβληματισμού το δίχως άλλο για τον Σάκοτα και τους συνεργάτες του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε αμέσως το μήνυμα στην ΑΕΚ Betsson για την επόμενη μέρα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:05 - 22.10.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε αμέσως το μήνυμα στην ΑΕΚ Betsson για την επόμενη μέρα

Η εικόνα της ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ μακριά απ' όσα είχαν στο μυαλό τους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να είναι εκείνος που έδειξε την επόμενη μέρα.

Την Τρίτη η AEK Betsson μπήκε σε μια νέα διαδικασία, καθώς άφησε πίσω την ήττα στο ΟΑΚΑ και έστρεψε την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας έναν Έλληνα στον υπάρχοντα κορμό.

Για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι must win, δεδομένου ότι η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολη και οι ήττες τον προηγούμενων ημερών, αλλά και οι εμφανίσεις στα παιχνίδια με Βόννη και Παναθηναϊκό, οδηγούν άπαντες στο να βγάλουν άμεσα αντίδραση.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με τον Σάκοτα και τους παίκτες του να βλέπουν βίντεο και όσα δεν έκαναν σωστά στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Σκοπός είναι η Ένωση να βελτιωθεί, να αφήσει τα κακώς κείμενα πίσω και να βγάλει αντίδραση. Το ευχάριστο για τον Σάλε είναι πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του και δεν υπάρχουν προβλήματα, με την ΑΕΚ Betsson να κινείται ήδη σε ρυθμούς... ΠΑΟΚ.

Οι προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή και θα είναι σε υψηλούς ρυθμούς, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να αφήσουν πίσω τις ήττες σε Γερμανία και ΟΑΚΑ.