Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα με ξεκάθαρο στόχο το 2Χ2

ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα με ξεκάθαρο στόχο το 2Χ2

Χρήστος Τσάλτας 13:30 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 08.10.2024

Η νίκη κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν κια ήδη άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα, το ερχόμενο Σάββατο (12/10, 20:15).

Ο στόχος της ΑΕΚ Betsson ήταν να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική έδρα, στην οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γκελάρει, η Ένωση έδειξε σοβαρότητα στο δεύτερο μέρος, ανέβασε το επίπεδο έντασης και κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πλέον έχει μπει στη σεζόν με 2Χ2 σε Ελλάδα και Ευρώπη, που ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσε για να χτίσει την ψυχολογία της, πριν από τα (πολύ) δύσκολα που ακολουθούν μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Στον ορίζοντα ωστόσο, σε αυτή τη φάση, βρίσκεται η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα, στη Sunel Arena. Ο κόσμος της Ένωσης θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την ομάδα, μετά το «διπλό» απέναντι στον Άρη και άπαντες στα ενδότερα της ομάδας περιμένουν να υπάρξει κινητικότητα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία από την Δευτέρα, με ατομική προπόνηση για τους παίκτες, ενώ από την Τρίτη (08/10) αρχίζουν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί, με βίντεο και κομμάτια τακτικής που θέλει να δουλέψει ο Σάκοτα.

Ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ την ομάδα είναι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εντός των τειχών. Από το ξεκίνημα της προσπάθειας η ψυχολογία ήταν σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ τώρα μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, με τους παίκτες να έχουν δημιουργήσει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Κάτι στο οποίο πόνταρε ο Σάλε από την πρώτη στιγμή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!