Κανονικά κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν ο ΜακΡέι για την ΑΕΚ

Τζόρνταν ΜακΡέι

Κανονικά κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν ο ΜακΡέι για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:07 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως ο Αμερικανός άσος αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα για το παιχνίδι με την Κινγκ Στσέτσιν, την Τετάρτη (22/11, 19:30).

Η ΑΕΚ Betsson αφήνει πίσω το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή της εξ ολοκλήρου στην αναμέτρηση απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. Η Ένωση θέλει να κάνει ξεκάθαρο βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ζοάν Πλάθα δεν είχε στη διάθεσή του τον Τζόρνταν ΜακΡέι. Ο Αμερικανός σκόρερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Κυριακής και προφυλάχθηκε από τον Ισπανό προπονητή για να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια. Από τη στιγμή άλλωστε που ο ΜακΡέι δεν ήταν στο 100% ο Πλάθα δεν ήθελε να τον επιβαρύνει την κατάστασή του, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τετάρτη.

Ο άλλοτε παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς και της Μπασκόνια θα επιστρέψει κανονικά στη δράση στο παιχνίδι της Ένωσης απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, με τις ενοχλήσεις να μην προκαλούν ανησυχία για την αναμέτρηση της Τετάρτης και τον Πλάθα να περιμένει την επάνοδο του χαρισματικού σκόρερ στο κομβικό παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του BCL.