«Φορτσάρει» για Απόλλωνα Πάτρας η ΑΕΚ με τον Νάιτ να ανεβάζει στροφές

«Φορτσάρει» για Απόλλωνα Πάτρας η ΑΕΚ με τον Νάιτ να ανεβάζει στροφές

Χρήστος Τσάλτας 16:26 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς προπονήσεων, με τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του να προπονούνται στο κλειστό των Μελισσίων, με τον Μπράντον Νάιτ να ανεβάζει σταδιακά στροφές.

Η εβδομάδα που διανύει η ΑΕΚ είναι ήρεμη, αλλά και σημαντική ταυτόχρονα ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Η Ένωση προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Η Ένωση δεν μπορούσε να προπονηθεί στην φυσική της έδρα, το κλειστό των Λιοσίων, λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο. Έτσι, μετακόμισε στο κλειστό των Μελισσίων, όπου και προπονήθηκε την Τετάρτη.

Ο Ζοάν Πλάθα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, πέραν του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που παραμένει εκτός καθώς αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο δάχτυλο, την ίδια ώρα που ο Μπράντον Νάιτ ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, έχει βγάλει μεγάλη διάθεση ώστε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, κάτι που περιμένουν ο Ζοάν Πλάθα και οι συνεργάτες του.

Η προετοιμασία της Ένωσης για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μία προπόνηση και κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα, ενόψει του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Tags: