Φορτσάρει για την επιστροφή στη δράση με την ΑΕΚ ο Φλιώνης με ορίζοντα τον Προμηθέα

Δημήτρης Φλιώνης

Φορτσάρει για την επιστροφή στη δράση με την ΑΕΚ ο Φλιώνης με ορίζοντα τον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 15:43 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω την επικράτηση στη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Φλιώνη να κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για επάνοδο στα παρκέ.

Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, ήταν αναγκαία σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ. Η Ένωση επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω το πολύ άσχημο πρώτο δίμηνο του 2024, που μέτρησε 9 ήττες σε 10 αγώνες.

Στο διάστημα αυτό ο Ηλίας Ζούρος μέτρησε σημαντικές απουσίες. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας επανήλθε στη δράση, αλλάζοντας το μομέντουμ του παιχνιδιού της ομάδας. Την ίδια ώρα που εκτός δράσης βρίσκονται οι Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρης Φλιώνης.

Οι δύο παίκτες θα μείνουν εκτός μάχης και για το παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν, στο κλειστό των Λιοσίων, την ερχόμενη Τρίτη, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Όσον αφορά τον διεθνή γκαρντ, είναι αποφασισμένος να αφήσει το πρόβλημα πίσω και να ενισχύσει την ΑΕΚ ξανά. Αυτό γιατί αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, το ερχόμενο Σάββατο, στο κλειστό των Λιοσίων, το οποίο θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας της έδρας από την ΔΕΑΒ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Φλιώνη με τη φανέλα της ΑΕΚ χρονολογείται στις 7 Ιανουαρίου, κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό των Λιοσίων και με το πέρας του αγώνα με την Χάποελ Χολόν θα κλείσει δύο μήνες εκτός δράσης.