Γεύμα στην ΑΕΚ Betsson παρουσία Αγγελόπουλου (pics)

Γεύμα στην ΑΕΚ Betsson παρουσία Αγγελόπουλου (pics)

Χρήστος Τσάλτας 20:55 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 10.10.2024

Τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκαν σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, Μάκη Αγγελόπουλου.

Το κλίμα στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson είναι πάρα πολύ καλό, πέραν των νικών που έχουν έρθει στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας η χημεία ανάμεσα στους παίκτες είναι σε πολύ καλά επίπεδα και άπαντες απολαμβάνουν να παίζουν ο ένας για τον άλλο. Κάτι που φροντίζουν να δείχνουν κάθε στιγμή.

Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια στιγμή έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Διότι το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα βρέθηκε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, όπου και γευμάτισε.

Παρών ήταν σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και η διοίκηση της ΚΑΕ, προεξάρχοντος του ισχυρού άνδρα, Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος παρέδωσε και ένα αναμνηστικό στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Η ομάδα γευμάτισε σε πολύ καλό κλίμα και άπαντες έδειξαν έτοιμοι για τα δύσκολα που έρχονται, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, το ερχόμενο Σάββατο.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Πέμπτης