Κίνηση-ματ από τον Πλάθα: Έβαλε προπόνηση στους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ζοάν Πλάθα

Κίνηση-ματ από τον Πλάθα: Έβαλε προπόνηση στους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 09:22 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Ο Ζοάν Πλάθα είναι τελειομανής και εστιάζει στο πώς η ομάδα του θα παρουσιάζει σταδιακά βελτιωμένη εικόνα, με τον Ισπανό προπονητή να προχωράει σε μια κίνηση που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson, φροντίζει να περνάει την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του μέσα στην ομάδα. Ο Ζοάν Πλάθα είναι ένας προπονητής απαιτητικός, έως και τελειομανής, ζητώντας το κάτι παραπάνω από κάθε παίκτη του.

Ουδέποτε μένει στα κεκτημένα, ουδέποτε εστιάζει σε όσα έγιναν, αλλά πρώτο του μέλημα είναι η ΑΕΚ να παρουσιάζει βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Για τον Ισπανό κόουτς, αλλά και όλους στα ενδότερα της ομάδας, το γκρουπ δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%, κάτι που σε κάθε περίπτωση έχει λογική και το ξέρει και ο ίδιος ο Ίβηρας κόουτς.

Για το λόγο αυτό φροντίζει να εκμεταλλεύεται κάθε μέρα που περνάει, ώστε η ομάδα να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά τόσο στον τομέα της χημείας, όσο και στο κομμάτι της αφομοίωσης των νέων δεδομένων. Κάθε μέρα για τον Πλάθα είναι κρίσιμη, προκειμένου να περάσουν ακόμα περισσότερο οι αρχές του μέσα στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό ο έμπειρος κόουτς προχώρησε σε μια κίνηση, μικρή μεν, αλλά με μεγάλη σημασία για τον τομέα της χημείας του συνόλου. Αυτό γιατί την ημέρα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Πλάθα έβαλε προπόνηση για τους παίκτες του το πρωί του αγώνα. Προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μεν, αλλά και πάλι οι παίκτες και το σταφ συγκεντρώθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων για να δουλέψουν σε λεπτομέρειες που ήθελε ο έμπειρος προπονητής, ώστε η Ένωση να φτάσει στην επιθυμητή εικόνα.

Καμπενγκέλαδος

Καμπενγκέλαδος

Στα Λιόσια δεν ήταν σεισμός, ήταν ο Μφιόντου Καμπενγκέλε που έκανε ό,τι ήθελε, διέλυσε τον ΠΑΟΚ και έδειξε πως η ΑΕΚ διαθέτει τον καλύτερο ψηλό στην Ελλάδα. Και μια ομάδα για πολύ μεγάλα πράγματα. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η Ένωση πετούσε... φωτιές και έφτασε σε εμφατική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μια νίκη που έχει και την σφραγίδα του Ίβηρα τεχνικού, ο οποίος φροντίζει κάθε μέρα να βάζει όλο και περισσότερο τις δικές του αρχές στο γκρουπ.