Πότε αναμένεται στην Ελλάδα ο Χόλινς και πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο με την ΑΕΚ

Όστιν Χόλινς

Πότε αναμένεται στην Ελλάδα ο Χόλινς και πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο με την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 15:40 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Όστιν Χόλινς, ως το τέλος της σεζόν, με τον Αμερικανό να ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.

Μια πολύ ηχηρή κίνηση ολοκλήρωσε κάτω από άκρα μυστικότητα η ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε διακριτικά και αποφασιστικά και κατάφερε να κάνει δικό της τον Όστιν Χόλινς. Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις.

Στην ομάδα του Κάουνας αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παίρνοντας χρόνο στην Euroleague.

Από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λιθουανίας η ΑΕΚ μπήκε σφήνα και κατάφερε να τον κάνει δικό της, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη με εξαιρετική επαφή με το αντίπαλο καλάθι, από την περιφέρεια, αλλά και συνέπεια στην άμυνα, που τον καθιστά σημαντικό ανά πάσα στιγμή.

Το deal έκλεισε με την απόκτησή του από πλευράς ΑΕΚ και πλέον αυτό που μένει είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την άφιξή του στην Ελλάδα. Αυτή αναμένεται τις επόμενες μέρες, καθώς η Ένωση και ο παίκτης περιμένουν να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα με την Ζαλγκίρις, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον Άρη δεδομένα δεν θα αγωνιστεί, ενώ η πρώτη του συμμετοχή αναμένεται ναι πραγματοποιηθεί είτε στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα (23/01) είτε στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, κόντρα στην Καρδίτσα στη Θεσσαλία. Από αγωνιστικής πλευράς άλλωστε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς ο Αμερικανός άσος ήταν σε αγωνιστικό ρυθμό μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ γνωρίζει καλά και το πλάνο του Ζοάν Πλάθα από την συνύπαρξή τους στην Ζενίτ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης

Tags: