Η ΑΕΚ Betsson «ελιωσε» στο βίντεο με σκοπό να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson «ελιωσε» στο βίντεο με σκοπό να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη

Χρήστος Τσάλτας 10:15 - 24.10.2024

Η εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ήταν η επιθυμητή και στην ΑΕΚ Betsson το ήξεραν καλά. Γι αυτό και η παρακολούθηση βίντεο αυτή την εβδομάδα είχε την τιμητική της.

Για την ΑΕΚ Betsson είναι ξεκάθαρο πως η επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην χάσει το μομέντουμ που η ίδια δημιούργησε στα πρώτα παιχνίδια. Οι ήττες από Βόννη και Παναθηναϊκό θα μπορούσαν κάλλιστα να έιναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο η εικόνα ήταν πολύ μακριά από τα «θέλω» της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ένα πολύ άσχημο τέταρτο δεκάλεπτο στην Γερμανία, όπου και κατέρρευσαν, ενώ απέναντι στον Παναθηναϊκό η εικόνα ήταν πολύ άσχημη στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί όπου χάθηκε κάθε έλεγχος και μαζί και η επαφή με το σκορ. Το τελικό 94-74 στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ήρθε με τη διαφορά να μαζεύεται στο τέλος απλώς.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (26/10) πλησιάζει και ο μοναδικός στόχος στο μυαλό όλων είναι η νίκη που θα επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Για το λόγο αυτό οι ρυθμοί ανέβηκαν, με την ανάλυση μέσω βίντεο να είναι εκτενής, τόσο για τα λάθη που έγιναν στο ΟΑΚΑ, όσο και για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Ο Σάκοτα και οι συνεργάτες του έβαλαν αρκετές φάσεις την ανάλυση της ημέρας, ενώ ανέλυσαν διεξοδικά και τον ΠΑΟΚ, καθώς και τον τρόπο παιχνιδιού του, βάζοντας αρκετή πληροφορία στους παίκτες ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Σκοπός άλλωστε είναι η Ένωση να κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να «φτιάξει» την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.