Το «σαφάρι» που συνεχίζεται στην ΑΕΚ Betsson και οι λύσεις από την ελληνική αγορά

Ντράγκαν Σάκοτα

Το «σαφάρι» που συνεχίζεται στην ΑΕΚ Betsson και οι λύσεις από την ελληνική αγορά

Χρήστος Τσάλτας 18:20 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 08.08.2024

Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει και η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει τις επαφές για γκαρντ και σέντερ, την ώρα που στο τραπέζι έχουν πέσει και η ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

Τις τελευταίες μέρες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson δεν διαρρέεται και δεν βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό όσον αφορά τα μεταγραφικά. Η Ένωση μετράει ήδη τέσσερις ξένους στο ρόστερ της, τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Πρέντις Χαμπ, Γκραντ Γκόλντεν και Ναχίμ Αλίν, την ώρα που το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση πλέι μέικερ και σέντερ με αθλητικά προσόντα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χτυπήσει αρκετές πόρτες τις τελευταίες μέρες, στοχεύοντας σε δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο υπάρχον ρόστερ, ενώ θα πλαισιώνουν και τον Κουζμίνσκας στο επιθετικό κομμάτι. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ με ποιότητα, σε δύο καίριες θέσεις που κάνουν τη διαφορά στο παρκέ.

Την ίδια ώρα στο προσκήνιο βρίσκεται και η ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Ο Γάιος Σκορδίλης θα είναι παίκτης της ΑΕΚ Betsson για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας βάλει ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Ένωση. Ο ρόλος του αναμένεται να είναι αυτός του παίκτη που θα βοηθάει τους νεότερους με την εμπειρία του.

Επιπλέον, στην ΑΕΚ Betsson συνεχίζουν να κοιτάζουν την ελληνική αγορά για περαιτέρω ενίσχυση του κορμού της ομάδας με παίκτη που γνωρίζει το πρωτάθλημα. Στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Φλιώνης, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Καράμπελας, αλλά και ο Άλφης Πιλάβιος, από την περσινή σεζόν, ενώ σε αυτούς θα προστεθεί ο Γάιος Σκορδίλης και ένας ακόμα παίκτης από την ελληνική αγορά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!