Η ΑΕΚ BC Academy είναι εδώ και «χτίζει» την επόμενη μέρα του συλλόγου σε γερά θεμέλια

Η ΑΕΚ BC Academy είναι εδώ και «χτίζει» την επόμενη μέρα του συλλόγου σε γερά θεμέλια

Χρήστος Τσάλτας 18:49 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 10.10.2024

Η ΑΕΚ θέτει ξανά σε πρώτο πλάνο την Ακαδημία της, με τους ιθύνοντες την ομάδα δουλεύουν αδιάληπτα με στόχο την ανάπτυξη του πλάνου.

H Ακαδημία της ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά όμως πιο δυνατή, βαδίζοντας σε μια διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Από τη στιγμή που η Ένωση μπήκε στο «σπίτι» της, το κλειστό της Φυλής, ένας από τους στόχους του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η στελέχωση της ομάδας με παίκτες που θα αποτελούσαν κομμάτια του συλλόγου από τα χαμηλότερα κλιμάκια.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πολύ έντονο και στον τομέα αυτό. Διότι οι κιτρινόμαυροι άλλαξαν ρότα σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Ο επιχειρηματίας, Επαμεινώνδας Ζούζουλας, ανέλαβε το management μαζί με τους συνεργάτες του, χτίζοντας μια νέα κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα.

Τα «κιτρινόμαυρα» διαρκείας και τα εισιτήρια της ΑΕΚ Betsson ενόψει Καρδίτσας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:59 - 10.10.2024

Τα «κιτρινόμαυρα» διαρκείας και τα εισιτήρια της ΑΕΚ Betsson ενόψει Καρδίτσας

Η ΑΕΚ Betsson ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου της, με την διάθεση των διαρκείας να έχει ολοκληρωθεί και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα μεμονωμένα εισιτήρια ενόψει Καρδίτσας (12/10, 20:15).

H κίνηση που έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως πλέον η Ένωση βαδίζει σε διαφορετική κατεύθυνση είναι η ανακοίνωση της δημιουργίας δύο γηπέδων AirDome, τα οποία θα στεγάζουν το «μέλλον» του συλλόγου. Στα δύο αυτά γήπεδα, τα οποία θα είναι σε σύγχρονα πρότυπα και θα έχουν όλα όσα περικλύουν ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για τμήματα υποδομής.

Οι εργασίες για τα γήπεδα αυτά έχουν ξεκινήσει από τα μέσα καλοκαιριού και πλέον φτάνουν στην κορύφωσή τους. Είναι χαρακτηριστικό πως το ένα από τα δύο γήπεδα αναμένεται να είναι έτοιμο τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνα της Ακαδημίας. Και τα δύο γήπεδα αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα του ίδιου μήνα, με την Ένωση να έχει το δικό της πρότυπο προπονητικό κέντρο για την Ακαδημία της.

Από το καλοκαίρι άλλωστε οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει σε διαδικασία να δημιουργήσουν κάτι δυνατό στην Ακαδημία. Η επιστροφή του Νίκου Χατζή στη θέση του προπονητή της ομάδας των Εφήβων ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μακρόπνοο πλάνο προκειμένου η AEK BC Academy να γίνει κι πάλι δυνατή και να λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών club της Ευρώπης.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Πέμπτης