Μπαίνει σε ρυθμό προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson, καθημερινή δουλειά στα Λιόσια

Ντράγκαν Σάκοτα

Μπαίνει σε ρυθμό προετοιμασίας η ΑΕΚ Betsson, καθημερινή δουλειά στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 20:25 - 13.08.2024

Η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται προ των πυλών και ήδη το κλειστό των Λιοσίων έχει αποκτήσει ζωή.

Στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους συνεργάτες του να έχουν την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας. Στο διάστημα της προετοιμασίας μάλιστα θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται αρκετά απαιτητική και δύσκολη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκοπός της Ένωσης ωστόσο είναι να παρουσιαστεί δυνατή και ενισχυμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Για το λόγο αυτό οι κιτρινόμαυροι εργάζονται προκειμένου το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του και να έχει ο «Σάλε» όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουλέψει στο μέγιστο βαθμό.

Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:52 - 13.08.2024

Κοντά στον ΡαϊΚουάν Γκρέι η ΑΕΚ Betsson

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι είναι ο «εκλεκτός» του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του αθλητικού σέντερ στην ΑΕΚ Betsson της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση βρίσκεται κοντά σε deal με τον εκρηκτικό ψηλό.

Παρά το γεγονός πως σε έξι μέρες είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη», η δουλειά έχει ξεκινήσει ήδη στο κλειστό των Λιοσίων. Κι αυτό γιατί αρκετοί παίκτες πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την προετοιμασία της ομάδας. Παίκτες όπως ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο Ζώης Καράμπελας, ο Άλφης Πιλάβιος και ο Τάσος Καματερός βρέθηκαν στο κλειστό της οδού Κωνσταντινουπόλεως της τελευταίες μέρες ακολουθώντας πρόγραμμα προπόνησης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα και οι ξένοι παίκτες του ρόστερ, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης. Ήδη άλλωστε βρίσκεται στην Ελλάδα ο άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα, Αντρέα Βιτσεντζούτο, που θα αποτελέσει τον πρώτο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, με τον Μίλος Σάκοτα να πλαισιώνει το προπονητικό σταφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!