Τιμάει την ιστορία της η ΑΕΚ Betsson στο φιλικό-γιορτή με την Φενέρμπαχτσε

Τιμάει την ιστορία της η ΑΕΚ Betsson στο φιλικό-γιορτή με την Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 17:53 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 09.09.2024

Μια σειρά από ξεχωριστές βραβεύσεις περιλαμβάνει το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (17/09, 19:30), με τον Θωμά Μαύρο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ Betsson, αλλά και τον κόσμο της. Αυτό γιατί οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά για πρώτη φορά την ομάδα που «χτίζει» ο Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει της νέας σεζόν. Και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο του κορυφαίου επιπέδου στην Ευρώπη.

Η Ένωση θα ανοίξει τις πόρτες του Olympic Hall της Φυλής για το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στο πλαίσιο αυτό θα τιμήσει την ιστορία της. Διότι πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν οι Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος Μπαμπανικολός, αλλά και ο Τάσος Μπουλμέτης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Φενερμπαχτσέ, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Olympic Hall, στις 19:30, ενώπιον των οπαδών της.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας», ωστόσο, στο περιθώριο της αναμέτρησης, και πιο συγκεκριμένα στις 19:24, ώρα που παραπέμπει στο γενέθλιο 1924, θα βραβεύσει προσωπικότητες της ευρύτερης οικογένειάς μας.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BETSSON θα τιμήσει τον κορυφαίο σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών και «Αιώνιο Πρεσβευτή» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμά Μαύρο, τον γηραιότερο πρωταθλητή Ελλάδος στο μπάσκετ και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, Νίκο Μπαμπανικολό και τον κορυφαίο σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας – έπος «1968», Τάσο Μπουλμέτη.

Θα τιμηθεί επίσης (και) ο Δήμαρχος της πόλης της Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση με Φενερμπαχτσέ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15 ευρώ.

Για τη διαδικτυακή αγορά πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο. Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω

ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!