Αυτή είναι η επετειακή εμφάνιση της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια (pics)

Αυτή είναι η επετειακή εμφάνιση της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια (pics)

Χρήστος Τσάλτας 11:45 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 14.08.2024

Μια ξεχωριστή εμφάνιση παρουσίασε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με το βυζαντινό χρώμα να κυριαρχεί.

Η ΑΕΚ γιορτάζει. Η Ένωση συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό εντείνει τις δράσεις της ώστε να χαρεί την ξεχωριστή αυτή περίσταση. Στο πλαίσιο αυτό μετά την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Τα κομμάτια της Ιστορίας μας», οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε ακόμα μια κίνηση με συμβολισμό.

Για την ακρίβρια παρουσίασαν την επετειακή φανέλα της ομάσδας, με το πορφυρό-βυζαντινό χρώμα να δεσπόζει. Η φανέλα αυτή είναι κοντομάνικη, με την ΑΕΚ μάλιστα να είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που λάνσαρε κοντομάνικη εμφάνιση, στα πρότυπα του ΝΒΑ, έτσι και τώρα λανσάρει κοντομάνικη εμφάνιση στα χρώματα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Για τις ανάγκες της περίστασης οι Ντούσαν Σάκοτα και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έγιναν μοντέλα λανσάροντας τη νέα εμφάνιση, η οποία από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις και πήρε πολλά θετικά σχόλια.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Λιόσια από την ΑΕΚ στην τελευταία πράξη της αγωνιστικής
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:18 - 12.02.2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Λιόσια από την ΑΕΚ στην τελευταία πράξη της αγωνιστικής

Η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ (12/2, 20:15, ΕΡΤ3). Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Σλούκα και οι γηπεδούχοι δίχως τις υπηρεσίες του Δημήτρη Φλιώνη.

Στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ η φανέλα αυτή θα κάνει την εμφάνισή της, με την ελπίδα όλων στα ενδότερα της ομάδας να συνδυαστεί με μεγάλες στιγμές και επιτυχίες.