Σε άμεση συνεννόηση ΑΕΚ Betsson και Χέιλ για την άφιξη του Αμερικανού

Χάντερ Χέιλ

Σε άμεση συνεννόηση ΑΕΚ Betsson και Χέιλ για την άφιξη του Αμερικανού

Χρήστος Τσάλτας 22:54 - 21.08.2024

Ο Χάντερ Χέιλ βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες και προσεχώς αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ Betson, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαρκείς επαφές.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ Betsson είναι ο Χάντερ Χέιλ. Ο 27χρονος σκόρερ έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε μια μεταγραφή που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Χέιλ διαθέτει εκπληκτική γκάμα στο παιχνίδι του και μπορεί να απειλήσει με πολλούς τρόπους το αντίπαλο καλάθι. Στοιχείο που τον κάνει εξαιρετικό και μια μόνιμη απειλή κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ. Στοιχεία τα οποία θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο ο Ντράγκαν Σάκοτα τη νέα σεζόν.

Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, «πρώτη» για Γκόλντεν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:23 - 21.08.2024

Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, «πρώτη» για Γκόλντεν

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ Betsson, στο Olympic Hall της Φυλής και συνομίλησε με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες, την ώρα που ο Γκραντ Γκόλντεν προπονήθηκε για πρώτη φορά με το γκρουπ.

Για την ώρα πάντως ο Χέιλ βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και ολοκληρώνει κύκλο θεραπειών έπειτα από τον τραυματισμό του στο πόδι, τον οποίο υπέστη στα μέσα Ιουλίου. Το πλάνο από την πρώτη στιγμή ήταν να είναι απόλυτα έτοιμος από την πρώτη μέρα παρουσίας του στη χώρα μας, για να μπει στο γκρουπ και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του. Δεν αποκλείεται ωστόσο να κάνει κάποιες παραπάνω θεραπείες στην Ελλάδα κατά την άφιξή του.

Ακόμα η μέρα άφιξης στην Ελλάδα δεν έχει «κλειδώσει», λόγω και κάποιων προσωπικών εκκρεμοτήτων στις ΗΠΑ, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ Betsson είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη για να διευθετήσουν όλα τα θέματα όσον αφορά την άφιξή του και το πλάνο προετοιμασίας, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος τη στιγμή που πρέπει.

Το επικρατέστερο σενάριο βρίσκει τον Χέιλ να έρχεται στην Ελλάδα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, ώστε να ενσωματωθεί και να δώσει το παρών στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!