Ο Σάκοτα επιστρέφει στο μέρος που μεγαλούργησε για να επαναφέρει την ΑΕΚ Betsson σε τροχιά επιτυχιών

Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Σάκοτα επιστρέφει στο μέρος που μεγαλούργησε για να επαναφέρει την ΑΕΚ Betsson σε τροχιά επιτυχιών

Χρήστος Τσάλτας 12:25 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 29.05.2024

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Ντράγκαν Σάκοτα έχει φτάσει, καθώς ο πολύπειρος κόουτς έχει ήδη σηκώσει μανίκια και σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης μέρας, με στόχο την επιστροφή στα υψηλά πατώματα.

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται μακριά από την επίτευξη των στόχων της. Ιδίως η σεζόν που πέρασε ήταν ένα τεράστιο χτύπημα για όλους εντός των τειχών, με το φινάλε στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό να μοιάζει με λύτρωση από πολλές απόψεις.

Αυτή η κατάσταση ανήκει στο παρελθόν όμως, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει η επόμενη μέρα και όλα τα ζητήματα που θα τεθούν γι αυτή προσεχώς. Βλέπετε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στην στελέχωση του προσωπικού της ομάδας, μιας και οι αποχωρήσεις ήταν πολλές.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ήδη σηκώσει μανίκια στην ΑΕΚ Betsson, διαδοχικές επαφές με Αγγελόπουλο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:28 - 27.05.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ήδη σηκώσει μανίκια στην ΑΕΚ Betsson, διαδοχικές επαφές με Αγγελόπουλο

Η μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα έχει κλειδώσει και απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson για την επικύρωση, με τον Σάλε να έχει ήδη μπει στους ρυθμούς της ομάδας.

Στο προσκήνιο βρίσκεται η υπόθεση Ντράγκαν Σάκοτα και όχι άδικα πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει τον τρόπο να εμπνέει τους γύρω του, ενώ ειδικά στην Ένωση έχει γράψει τη δική του ιστορία και χαίρει του σεβασμού όλου του οργανισμού. Με πρώτο τον Μάκη Αγγελόπουλο που εκτιμάει απεριόριστα τον Σάλε.

Η επιστροφή Σάκοτα έχει δρομολογηθεί ήδη και μάλιστα ο πολύπειρος κόουτς κινείται ήδη στους ρυθμούς της ομάδας με τις συζητήσεις του με τον Αγγελόπουλο να είναι διαδοχικές με φόντο την επόμενη μέρα. Για τον Σάκοτα άλλωστε η ΑΕΚ Betsson δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά ένα μέρος που μπορεί να το αποκαλεί σπίτι του κάθε στιγμή.

Στην ΑΕΚ εξάλλου ο Σάλε έχει γράψει χρυσές σελίδες. Από το πρωτάθλημα του 2002, έως την επιστροφή στους τίτλους το 2018 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την κατάκτηση του BCL την ίδια χρονιά στο Final 4 της Αθήνας.

ΑΕΚ και Σάκοτα κάθε φορά που συναντιούνται οι δρόμοι τους τι αποτέλεσμα είναι γεμάτο επιτυχίες και έντονες στιγμές. Κάτι που είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του και ο Μάκης Αγγελόπουλος και γι' αυτό είχε εστιάσει πλήρως την προσοχή του στην περίπτωση του Σάλε, ο οποίος ήδη έχει σηκώσει μανίκια και εργάζεται για την επόμενη σεζόν της ομάδας.